Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Várják még, hátha válaszol,...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Várják még, hátha válaszol, vagy kezdjek el túllépni rajta?

Figyelt kérdés

A helyzet az hogy megismertem egy srácot, és nagyon megkedveltem. Ami nagyon ritka, eddig csak 1 másik embert kedveltem ennyire, őt is évekkel ezelőtt.

Viszont már jó pár napja, nem elérhető, így nem is válaszol. Tudom hogy inkább a magának való fajta, nincs sok barátja, velük sem beszél sűrűn állítása szerint. Nem tudom mennyire se szó, se beszéd helyzetű ez, mert talán utalt rá utolsó előtti üzenetében (nem mindig szeretne beszélgetni, sokszor fáradt hozzá, később jobb lesz).

Nem írnám hogy a legjobb hangulatban zajlott az utolsó beszélgetés, de a végén bocsánatot kértem, amiért traktáltam a témával, és úgy tűnt minden rendben van. Ha mégsem, akkor pedig egyszerűbb lett volna leírnia, hogy neki ez így nem menne, és megszakítani a kapcsolatot.

Sokat gondoltam erre, mert sajna sok időm van, öszintén várom már az iskolát emiatt.

Szóval, bármilyen kegyetlen végeredményre jutottatok, írjátok le, ha nem válaszol, úgyis el kell fogadnom.

2023. aug. 27. 00:24
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

Hát sajnos, mégse téged akar.

Akinek bejön, az mindig érdeklödik felőle..

2023. aug. 27. 00:51
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
lépj túl
2023. aug. 27. 00:55
 3/6 anonim ***** válasza:
82%
Mikor próbáltál utoljára írni neki?
2023. aug. 27. 01:29
 4/6 anonim ***** válasza:
100%

“ jó pár napja, nem elérhető, így nem is válaszol. ”

Ez is válasz. Nem érdekled.

2023. aug. 27. 06:03
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
Ghostol, ahogy a művelt magyar mondja. Felejtős.
2023. aug. 27. 06:20
 6/6 anonim ***** válasza:
Én is hagynám. Ír majd, ha mégis akar valamit.
2023. aug. 27. 14:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!