Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Mi van akkor, ha olyan a...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi van akkor, ha olyan a barátnőm, hogy sosem magyaráz el semmit? Mármint, mikor baja van, még a kérdésekre se válaszol?

Figyelt kérdés
Őszintén szólva kezd már kikészíteni. Van valami baja, de nem mondja meg, próbálom ízekre szedni a dolgokat, konkrétan rákérdezek, de nem válaszol.
2022. dec. 3. 17:45
 1/6 anonim ***** válasza:
24%
Halak a csillagjegye, mi?
2022. dec. 3. 18:49
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

Akkor megmondod neki, hogy nem vagy gondolatolvaso, es vagy elkezd kommunikalni, vagy hagyjatok ennyiben a dolgot.

Irom ezt lanykent. Elvileg te az elete resze vagy. Ha nem is MINDENT, de valamit illene mondania, akar azt, hogy gond van, neki most rossz, nem szeretne rola beszelni, de megker, legyel vele turelmesebb egy kis ideig. De ha ilyen stilusban letoj, akkor nagy loturot erdemel.

2022. dec. 3. 18:49
 3/6 A kérdező kommentje:

1. Oroszlán...

2. Próbáltam én már mindent, de semmi.

2022. dec. 3. 18:51
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Én leülnék vele beszélni, hogy ez így neked nem oké és találjatok ki valamit.
2022. dec. 3. 20:28
 5/6 anonim ***** válasza:
59%

Én úgy lennék vele, hogy hm, nem akar beszélni, akkor hagyom.

Ha később felháborodik, mondom, te nem mondtál semmit, engem érdekelt. A lányok szeretik amúgy, ha követelőzöl, 10000-ret kérdezel, ők semmit nem csinálnak, csak pár szót kell kinyögniük ami bennük van, te meg 1000 tonna erőfeszítést teszel rá. Nekik ez a "normális", azt vettem észre, nem az egyenes kölcsönös kommunikáció.

Szóval szerintem más lánynál is ez lesz, de a tiédnél vészes a helyzet, hogy meg se mukkan.

2022. dec. 4. 19:52
 6/6 anonim ***** válasza:
Ő maga se tudja, hogy mi baja, arra vár, hogy magadtól rajjoj vagy már un téged és direkt generálja a feszkot.
2022. dec. 5. 18:14

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!