Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Miért nem közeledett?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem közeledett?

Figyelt kérdés
Fesztiválon dolgoztam egy szabadteres piás standnál, mikor megláttam ezt a fiút. Ő is a fesztiválnak segített be. Felkeltette az érdeklödősem. Sokszor elment a stand előtt, de csak egyszer kaptam rajta hogy felém néz, és akkor is ahogy ránéztem egyből elnézett. Mikor a közelben volt probáltam jelezni hogy tetszik, mint például felé nőztem, mosolyogtam meg ilyenek. Rajta is láttam hogy tetszem neki, mármint mikor elment elöttem mindig beleturt a hajába meg probálot coolan viselkedni. A fesztivál véget ért és azt se tudtam meg hogy hívják. Egyszer se jött oda hozzám dumálni vagy valami. Vajon nem tetszettem neki, vagy hogyhogy nem csinált semmit. Fiú szemszögből ez mit jelent
2023. aug. 22. 10:13
1 2
 1/16 anonim válasza:
91%

Mert nem teccő neki annyira.

Én teccem neki.

2023. aug. 22. 10:30
 2/16 anonim ***** válasza:
93%
Lehet hogy kapcsolatban van és ugyan tetszel neki, de nem akar félre lépni.
2023. aug. 22. 10:44
 3/16 A kérdező kommentje:
Lehet. Amikor láttam mindig a fiú barátaival logott. Meg egyszer mikor elmentek elöttem, köztük volt az egyik ismerösöm, aki meglátott és köszönt nekem, én meg integetve visszaköszöntem. Az ismerösöm melett levő fiú meglepödött és felém nézett hogy kinek köszönt, de ez a másik fiú felém se nézett, pedig velük volt. Nem értem. Gondolkoztam, hogy kérjem le az ismerösömtől ennek a fiúnak az instagramját vagy hasonlot. Szerintetek?
2023. aug. 22. 10:49
 4/16 hungarikum_202 ***** válasza:
80%

Vagy csak nem jöttél be neki.

Nem kell ezeket túlgondolni.

2023. aug. 22. 10:50
 5/16 anonim ***** válasza:
73%
Akkor kellett volna valamit lépned szerintem. Lehetséges, hogy nem egy kezdeményező típus, vagy nem vette le, hogy tetszel neki. Így utólag már elég nehézkes és tolakodónak tűnhet. Jövőre is lesz sziget és akkor legyél konkrétabb. :)
2023. aug. 22. 11:04
 6/16 mienkamennyekorszaga ***** válasza:
100%
honnan tudod kedves 5os kerdezo hogy a szigeten tortent? tannetalantan te voltal az?
2023. aug. 22. 11:33
 7/16 anonim ***** válasza:
24%

A mai fiúk birkák az ismerkedéshez. Lehet, hogy az embered is most ott vinnyog valamelyik közösségi oldalon, hogy "Keresem azt a lányt, aki a fesztiválon kedvesen nézett rám....blablabla..." Annyi ilyet látni. Nem tudnak már ezek megszólítani senkit.

Aztán harmincéves korukban regisztrálnak gyakorira és olyanokat írnak ki, hogy "Adjon az állam ingyen puncit a férfiaknak! Követeljük a nők újraelosztását! Miért ekkora ribi minden nő?"

2023. aug. 22. 12:00
 8/16 A kérdező kommentje:
Nem az a lényeg hogy hol történt hanem az hogy nem let semmi. Na mindegy, kicsit szomorú de ez van. Köszi a válaszokat! :3
2023. aug. 22. 12:14
 9/16 anonim ***** válasza:
100%

Ha igazán bejöttél volna neki,és nem tök béna a csávó, akkor lépett volna...

Mutasd magad!👍😄

2023. aug. 22. 12:27
 10/16 anonim ***** válasza:
82%

Sajnos ha bejöttél volna neki, többet nézett volna rád, mosolygott volna, vagy megkérdezte volna, mizu?

Amiket írtál jeleket,kevés az, hogy beletúr a hajába.

Igen, ahogy írta valaki, néha a pasi bénák, félősek. Már kiment a divatból az, hogy csak a pasi kezdeményezzen.

2023. aug. 22. 12:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!