Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tetszik nekem egy fiú van barátnője de úgy közeledett mintha tetszenék neki. Lehet hogy tényleg akart valamit?
Figyelt kérdés
Én most megyek 7.be de ő már egyetemre jár.Este éppen leültem beszélgettem egy picit és azt vettem észre hogy mosolyogva bámul.Aztán átmentem a másik teraszra és kettesben maradtunk.Aztán én már mosolyogva bámultam ahogy ő is engem.Megkérdezte:Mi az? Én meg:Semmi. Aztán kérdezte milyen számot hallanék.Mondtam ő betette és leült mellém.Másnap tudtam meg hogy van barátnője:...én nem mentem csak a barátnőm és az ő barátnője.Eztmondta.2016. aug. 28. 20:03
1/2 anonim válasza:
Azt ajánlom hanyagold a dolgot. Túl fiatal vagy még egy ilyen idős sráchoz. Barátok még ugyan úgy lehettek, de nincs értelme kavarni a szart. És a kérdésedre válaszolva szerintem csak szimpatikus lány voltál neki és gondolta beszélget veled.
2/2 anonim válasza:
A kor kulonbseg is nagyon nagy, meg ha mukodne is a kapcsolat par honapig, egyre tobb elkerulhetetlen problematok lenne e miatt. Másrészt, ha tényleg van baratnoje akkor alap, hogy nem hajtassz ra, szoval szerintem hagyjatok ezt a dolgot. Legalábbis meg egy ideig.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!