Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan utasítsam vissza anélkül hogy megbántanám? (reszletezve lennt)
Figyelt kérdés
Van 3 baratnom akik kozul az egyiknek a baratja focizik, es mi 4-en gyakran megyunk szurkolni. Meccsek elott es utan szoktunk odamenni a csapathoz a baratnoimmel, igy mar kb ismerjuk a fiukat, neha logunk is veluk bandaba. Koztuk van egy, akinek tenyleg nagyon tetszem, nagyon figyelmes es kedves. Viszont nekem o nem tetszik,csak kedvelem,mint egy havert, kapcsolatot nem akarok. Bar ezt megmondtam neki, o tovabbra is szokott irni,pl egyszer lefekudtem korabban aludni, es o meg ejszaka, kb 1 oraval azutan, hogy elkoszontunk, meg irt hogy aludj jol, es hasonlok. En tenyleg kedves vagyok vele, hisz aranyos velem, de nincs eselye nalam, es nem tudom mit csinaljak, hogy ezt a tudtara adjam, ugy hogy ne bantsam meg, es egyszeruen tovabblephessen2023. aug. 16. 12:22
1/7 anonim válasza:
Ha van esze, nem lép tovább. Ha van esze, nem adja fel. Szüksége van a harcoslelkűekre manapság.
2/7 anonim válasza:
Sehogy.
Megmondod neki, hogy örülsz hogy bejössz, de sajnos nem tudod viszonozni az érzést.
3/7 anonim válasza:
Egyszer már megmondtad.
Privát programjavaslatokat nem fogadod el, ilyen éjszakai üzeneteire nem reagálsz (vagy csak másnap), ennyi.
4/7 anonim válasza:
Az a baj, hogy először kedves az ember, de ha azt nem érti meg a másik, akkor muszáj picit határozottabb lenni. Az pedig elkerülhetetlen, hogy megbántódjon, valamennyire mindenki megbántódna.
5/7 anonim válasza:
Engedd meg, hogy lásson félmeztelenül, és mondd meg neki, hogy max ennyi.
6/7 anonim válasza:
Mondd meg neki: "jó veled beszélgetni, de kérlek, ne gondolj, képzelj ebbe többet".
7/7 A kérdező kommentje:
Koszonom a valaszokat
2023. aug. 16. 21:14
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!