Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Éreztetek hasonlót a párotokkal kapcsolatban? (részletek lent)
Viszonylag fiatal kapcsolatban vagyok benne, 7 hónapja vagyunk eggyütt. Nekem ő az első barátom és mindenben ő volt nekem az első (első csók, első szexuális kapcsolat, stb.). Neki már voltak korábbi kapcsolatai, de azt mondja, hogy még sohasem érezett így egy lány íránt és rengeteg tesz értem. Sajnos távkapcsolatba kényszerülünk, így a heti 1 randi a megszokott.
Nagyon sokszor mondja nekem, hogy úgy érzi, hogy engem szeretne feleségül venni. Az elején megijedtem ezektől a szavaktól lévén, hogy ő az első komoly kapcsolatom és még elég fiatal vagyok. De most már nem ijedek meg, amikor ezeket mondja csak én nem érzem magamat ennyire biztosnak. Nagyon szeretem őt, de amikor éppen nem vagyok mellette, akkor nem mindig vagyok biztos az érzéseimbe, Néha elgondolkozom rajta, hogy milyen másik pasival lenni. Aztán mindig rájövök, hogy nem akarom elveszíteni a mostani barátomat.
Érdemes még tudni, hogy az egyetem miatt szeretnék majd kiköltözni Ausztriába. Erről is sokat beszéltünk már és azt mondta, hogy képes lenne utánam jönni, de egy kicsit féltem ettől.
A valódi kérdésem az lenne, hogy ha valaki volt már hasonló helyzetben (első barát, nagy szerelem, nagy tervek a jövőre nézve, bizonytalanság), akkor mik a tapasztalatok, hogy zárult a történet? Normális, hogy megfordul a fejemben, hogy milyen lenne mással? Normális, hogy bizonytalan vagyok néha?
Lány: 17, Fiú: 21
Szerintem te valójában nem szereted szegényt..vagyis úgy ahogy ő téged, az biztos. Ne csináld ezt vele,ne húzd az idejét. Beszéljétek meg még most. Ha már másokon gondolkodtál,ott már baj van:)..
Kövi kapcsolatodban pedig lehet fordítva fog elsülni ez..de legalább annyi lesz benne h hátha hamarabb közli, mint te most ebben a kapcsiban.
Bár manapság ritka egy komoly kapcsolat sajnos,illetve akivel lehetne így életet építeni,mint barátoddal, ugyanis feladna itt mindent érted..de ezekszerint neked még komolyodnod kell,később majd lehet bánni fogod. Kitartás.
Eszedbe ne jusson a hazassag meg vagy 10 evig…
Amugy meg jusson eszedbe a kozmondas, lakva ismerni meg az embert, tehat egyutteles nelkul, tavkapcsolatbol hazassagba ugrani, eleg meredek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!