Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Ez most mit jelent? Részletek...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez most mit jelent? Részletek lennt 👇

Figyelt kérdés

Szóval van egy fiú aki régóta tetszik nekem (osztálytársam)

És amúgy szoktunk beszélni instán meg ilyenek, lehet hogy tetszem neki vannak dolgok amik erre utalnak. De mostanában rámírt úgy, hogy:

Szia szia, nem tudtam hogy próbál flörtölni, vagy hogy kedvel, vagy hogy nem jelent semmit. Szerintetek?

2023. jan. 5. 11:38
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Egy ilyen üziből, hogy "szia szia" szerinted el lehet dönteni bármit is? Hát nem, ennyiből senki se tudja eldönteni. Ez nem jel, hanem egy sima köszönés.
2023. jan. 5. 12:05
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
A puding próbája az evés. Ha már beszélgettek, akkor menjetek el valahova, aztán kiderül.
2023. jan. 5. 23:23
 3/6 anonim ***** válasza:
Ehhez ez kevés információ
2023. jan. 5. 23:42
 4/6 A kérdező kommentje:
Én nekem az a kérdésem hogy ez azt jelenti e hogy azért kicsit kedvel engem vagy nem jelent semmit?
2023. jan. 6. 17:53
 5/6 anonim ***** válasza:
#4 Általában olyan emberre nem írunk rá, akivel nem vagyunk jóban, szóval valamennyire tuti kedvel.
2023. jan. 6. 18:02
 6/6 anonim ***** válasza:
Vagy lenn, vagy lent.
2023. jan. 23. 01:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!