Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elhagyott a baratnom,hogyan eljem meg? Reszletek lennt
Figyelj, elhiszem, hogy nem könnyű. Hidd el, megtalál az igazi, minden rendben lesz.. :)
Nézz sorozatokat, filmeket, esetleg keress új hobbit, kevesebbet gondolsz majd rá.
Sírd ki magadból, semmi szégyen nincs abba, hogy fiú vagy.
Viszont azokkal akikkel eddig is beszéltél ne zárkózz el, mert csak rontasz a helyzeten.
Viszont most menj ki és egyél valamit, mert ez így nem jó, hogy semmit sem eszel.
Van egy olyan mondás, hogy attól mindig jobbat kapsz, mint aki előzőleg volt.. :)
Nagyon sajnállak,hogy válasz nélkül hagyott, átérzem, hogy milyen helyzetben vagy. Pontosan tudom,hogy milyen piszkosul tud fájni.
Egyet tudok tanácsolni keress egy új elfoglaltságot, hobbit. Hidd el segíteni fog. Valami olyat, ami a tudatod nagy részét lefoglalja, tanulj, alkoss. Én diorámákat kezdtem el építeni, ez csak ötlet képpen itthagyom.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!