Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogy kerülhetnék szorosabb...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy kerülhetnék szorosabb kapcsolatba egy lánnyal akinek sok fiú haverja van? Lennt írok részleteket

Figyelt kérdés

Ez a csaj már 1.óta hogy is mondjam..rám van állva, az osztály is mindig minket egy pár ként kezelt de nem volt semmi max haverság,nem gondoltam még akkor,hogy jó ötlet lenne olyan hamar járni valakivel.

9.-re már megváltozott ez a gondolatom és eljutottam oda,hogy nagyon bírom és nagyon tetszik,a zenei ízlésünk is ugyanaz és órákig el tudnánk beszélgetni,azaz benne látom a nagy ő-t. 1 héten max 1-szer 2-szer találkozok vele a buszon hazafele és akkor jól el vagyunk de ennyi. Állandóan arra gondolok,hogy egyszer csak lesz egy barátja a sok haver közül és ettől tök rossz kedvem szokott lenni.. Szerintem nyilvánvaló jeleket ad amikor beszélünk,pl nekem dől,simiz vagy már olyan közelségbe hajtja a fejét,hogy szinte megcsókol,vagy eleve amilyen hangsúlyokkal néha beszél. Ez oké, de azért nem vagyok biztos ezeknek a komolyságában,mert minden fiúval akivel eddig láttam szinte, ha nem ilyen közvetlen volt és ezért nem is merek semmit lépni.Nem érzem úgy,hogy kivétel lennék. Mert most kérdezzem meg azt,hogy tényleg ennyire bejövök-e neki vagy csak játszadozik? Vagy hogy akarnál-e kapcsolatot vagy a többi közül jön be valaki? Ezt így nem..

Tökre megörülök amikor vele jövök haza de csak elbeszéljük az utat és max burkoltan van szó a komolyabb dolgokról. Szóval nem tudom mit gondoljak meg hogy mit csináljak.. Ha elveszteném akkor életem egyik legnagyobb hibája lenne,egy ölbe pottyant lehetőség elszalasztása és nem tudnám megbocsátani magamnak. 17,17

2017. márc. 3. 15:13
 1/3 anonim ***** válasza:

Szia kedves Kérdező!

Én lány vagyok szóval remélem kielégítő választ tudok nyújtani.

Mi lányok jobban szeretjük ha egy fiú cselekszik elöbb mert az imponáló.Akkor megfordul a csaj fejében hogy ,,milyen bátor már ez a pali" és az hihetetlenül vonzó.

Szóval figyi add magad légy kedves és hívd el randira egy nagy mosoly keretében.

Nem hiszem hogy visszautasítaná.

Vagy ha neked jobban tetszik csak hívd el egy találkára.

Cselekednek kell mert ha nem akkor elveszítheted.És akkor már késő ha másba szeret bele.

Amúgy ajánlani tudom hogy úgy flörtölj vele hogy az burkolt legyen vagy hogy is mondjam.PL:odahajolsz a füléhez és belesúgod a fülébe mondjuk hogy ,,nem vagy szomjas? de ilyen jó mély hangon és lehelj is.

Nagyon fog tetszeni neki.Tuti.Én is egy ilyen lovagra várok.

SOk sikert. :)

14/L

2017. márc. 3. 16:52
 2/3 A kérdező kommentje:
Köszi a hasznos választ, aranyos vagy:)
2017. márc. 3. 17:39
 3/3 A kérdező kommentje:
Egyébként azért vártam mert ő a kezdeményezőbb,mindig is ő volt. Én vagyok a csendesebb közülünk ő pedig elég aktív így gondoltam egyszer csak lesz valami,mert annyira lelkes amikor velem van,de rosszul gondoltam úgy látszik.Majd most jön a jó idő és remélhetőleg végre elmegyünk valahova.
2017. márc. 3. 17:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!