Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek ha bírjuk egymást egy lánnyal de keveset találkozunk? (részletesebben lennt)
Már 1. óta ismerjük egymást,,még alsóban egy csomószor megcsókolt és mindig is az osztály pár tagja szerint szerelmes volt belém de én sosem voltam biztos benne,lehet most már csak haverilag bír,de ez most nem lényeges,kicsit eltértem. Az a lényeg,hogy ugye buszozunk az iskolába és kb 2 hét alatt jó ha egyszer össze futunk,de akkor jól elbeszélgetjük az utat,a múltkor pl. meg is várta a megállómat és hazakísért. De ennyi,szoktam látni de legtöbbször haverokkal vagyok meg neki nincs is sok hely mert később száll fel. Szóval ja,már jó lenne elmenni valahova vele, a múltkor is volt szó erről,ő hozta fel, de 1 az,hogy csak ilyen ritkán találkozunk a másik,hogy sosincs időnk,főleg neki,fél 4,rosszabb esetben fél 5-5 körül érünk haza neki ráadásul edzése is van. Én nagyon szeretném ha közelebb kerülnénk egymáshoz de nem tudom hogy kéne,bár még mindig nem vagyok biztos benne,hogy ő is azt akarja-e amit én de a jelek alapján igen,lelkesen integet ha meglát,mindig egyből mellém ül stb
Az fb nem hiszem,hogy megoldás lenne mert egyikünk se aktív rajta nagyon,főleg én. 17-ek vagyunk amúgy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!