Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
16 éves vagyok és egy lány után több mindent érzek de esélytelen Többször sírtam már miatta pedig egy hete ismerem ?
Természetes, hogy így érzel.
Viszont majd tovább kell lépned, meg kell ismerned más lányt is, hogy lásd, nem csak egy ember felé lehet vonzódni, szerelmesnek lenni.
Megértelek, az idő fog segíteni.
Lesz aki meg fogja érteni, csak ismerkedj ezerrel!
Na, hát ez tök jó. Lehet, hogy ő is így érez irányodban. Ezt ki kéne deríteni. Látogasd meg, ott ahol él.
VISZONT: ezt a kicsit kétségbeesett lángolást, ami most benned van, ezt kicsit próbáld meg lehűteni, akármennyire is antiromantikusnak hangzik ez. Azért lenne jó, ha ezt megtennéd, mert lehet, hogy csak benned van és mondjuk a lánynak szimpatikus vagy, de még nem érez ekkora szenvedélyt mint te. S ha így van, akkor ez a te felfokozott rajongásod (én is éreztem ilyet- többször egyoldalúan, vagy túl korán) elijesztheti tőled. Tehát, kicsit zuhanyozz hidegben lelkileg. Aztán hívd fel, hogy lenne-e kedve találkozni, mert ha igen, akkor meglátogatnád ott, ahol él. Mindjárt férfi leszel, úgyhogy itt egy férfias feladat. Buszjegy, költőpénz, belőtt séró. :-) Azt a végtelen online chatelést nem javaslom. Élőben kell, hogy lásd a metakommunikációját, és ő is lássa a tiedét.
50f
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!