Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy rámenős buta liba vagy aki nem ért a szép szóból! Aztán te fakad sírva hogyha elküldik a fenébe! Lassan alakul neki tőled fényévekkel jobb csajjal! El kell fogadni ilyen az élet nem mindig úgy van ahogy szeretnénk! Azt az időt babám, Amit ebbe fektetsz hogy a posztjait nézed,meg Őt nézed, rá masztizol,róla álmodozol, azt az időt fektetni mondjuk helyesírás tanulásába, nyelvtanulásba, sportolásba hogy talán esetleg egyszer te is jobban nézzél ki, vagy Éppen más pasinak esélyt kellene adni, nem ő az egyetlen frok a vilagon! Neked miért pont az ő kolbija kell?
Tudom bunkó vagyok de végülis te kérted a véleményemet, Keres más pasit annyi van a világon, de lehetőleg máskor másra ne akadj így rá! Fogadd el hogy nem! Volt egyszer egy ilyen barátnőm hisztis volt és nem értette hogy nem nagyon el volt kényeztetve a csaj, azt hitte mindig az van amit ő akar. Tévedett. Ilyen csaj mellett senki sem marad meg, meg ha a szex isteni akkor sem! Szóval gondolkozzál egy picit! Na helooka :P
2023. aug. 5. 21:51
Nem is talalkoztal vele hogy lehetsz szerelmes? Ez beteg!Keress valakit elobe
2023. aug. 5. 22:07
Igen, szerintem ez már negszállotság.
2023. aug. 5. 23:07
Az a baj, hogy egy elképzelt személyiségbe szerettél bele, nem pedig belé.
2023. aug. 6. 00:52
2023. aug. 6. 08:56
Nos hogy válaszolják, szerintem egy bizonyos kereteken belül normális, de mégsem. Hiszen nem is ismered a csávót. Szerintem sokunkal megesett már az hogy megláttunk egy személyt és hirtelen fellángolás alakult ki hiszen megfogott a mosolya, a szeme stb stb. De ez csak egy bizonyos kép az adott illetőről, itt még nem derül ki sok minden. Szóval igazából az ilyen dolgok elfognak múlni.
2023. aug. 6. 20:41
7/10 anonim válasza:
ez bizony az. megszállottság. forget it
2023. aug. 15. 21:54
Megszállottja vagy. A fiú tkp. elutasított, de legalább is azt üzente, hogy alakul egy kapcsolata. Ne állj eléje a tervének.
2023. szept. 25. 17:05
Inkább túlzott rajongás. De majd kinovod.
2023. szept. 25. 20:01
10/10 anonim válasza:
Ugy gondolom, hogy meg nem lehetsz ebbe a sracba szerelmes. Sosem talalkoztatok es tudjuk jol, hogy mindenki mas interneten es eloben is. Azzal nincs baj, ha esetleg ranezel az instajara vagy barmi, de ez mar tenyleg megszallottsag. Nem szerelmes vagy bele.. en is inkabb rajongasnak latom ezt az egeszet. Viszont, ha a srac azt mondta neked, hogy mar van mas akivel alakul tartsd tiszteletben es keres mast! Szep estet:)
2023. szept. 26. 19:38
Kapcsolódó kérdések: