Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan szerezzem vissza az erdeklodesemet ha tul needy voltam?
Figyelt kérdés
Egyutt vagyok egy lannyal de meg a kapcsolatunk elejen vagyunk, az elejen minden nagyon jol mennt de az utobbi idoben azt latom elvesztette az erdeklodeset ahhoz kepest ami az elejen volt. Kezdek tul sok lenni es a megszallottja lenni, az eletem tobbi teruletet kezdem elhanyagolni es amikor nem talalkozunk nagyon ramenos vagyok, folyamat kifejezem a szeretetem es ezek nala az utobbi idoben mar nem valtjak ki azt amit regebben. Jelezte is felem hogy ugy erzi nagyon ra vagyok feszulve a dologra es ez nem jo. Szerintetek hogyan segitsek a szituacion? Gondoltam arra higy kevesebbet irok neki es magamra koncentralok tobbet de mi van ha akkor meg azt erzi haldoklik a kapcsolatunk higy keveset beszelunk?#Megszallottsag
2023. febr. 6. 16:11
1/14 A kérdező kommentje:
Nem tudom mar a barataimmal se olyan jol erezni magamat meg akarmit csinalok ottvan a fejemben a lany hogy mi van ha mar nem szeret es elegge lehuz ez.
2023. febr. 6. 16:16
2/14 anonim válasza:
Vegyel vissza, az javitani fog valszeg ha eddig erdekelted.
3/14 anonim válasza:
Igen, ha kicsit lassítasz az lehet segít majd.
4/14 anonim válasza:
A kérdés alapján nem a saját érdeklődésedet kellene visszaszerezned, hanem az övét.
Kezdetnek pl. ne legyél túl "needy".
5/14 A kérdező kommentje:
De ha visszaveszek nem fog kihunyni a lang? Ezen parazok hogy ha kevesebbet dumalunk nap kozben lehet ellaposodik.
2023. febr. 6. 16:32
6/14 A kérdező kommentje:
4# igazad van elirtam
2023. febr. 6. 16:32
7/14 anonim válasza:
#5 Nem. Inkább csak kevésbé leszel rámenős, ami viszont szerencsésebb.
8/14 anonim válasza:
#5 erre csak annyit tudok mondani hogy a távolság a kapcsolatnak olyan mint a tűznek a szél. A kis lángot eloltja, a nagyot fellobbantja. De ha tényleg szeretitek egymást, hidd el, jobb lesz
9/14 anonim válasza:
Felismerted, hogy miket rontottál el, ezekből kell visszavenned.
10/14 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat. A távolság alatt mit értetek pontosan?
2023. febr. 6. 20:47
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!