Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez a kerdes a fiuknak szol! Velemenyetek szerint milyen lany keltene fel az erdeklodeseteket? 16l
Lehet bár kissé sablon szövegnek hangzik:
Legyen kedves, humora is legyen, megbízható, hűséges, ha kicsit félénk vagy éppen kicsit rossz, az is aranyos
Meg a legfontosabb:
Tudjunk miről beszélni
Pár tulajdonság, ami nélkül én nem kezdeményezek egy lánynál:
- fontos neki az egészsége és tesz is érte, sport és táplálkozás szempontjából
- intelligens, lehet vele beszélgetni jó és rossz dolgokról is és lehet vele jókat röhögni
- független, önálló és vannak céljai, amelyekért megdolgozik
- van önbizalma, nem szorul rá folyton mások megerősítésére és mer belevágni olyan dolgokba, amitől fél, mert tudja, hogy ezáltal fejlődhet
- jó ha van valamilyen művészeti érdeklődése, mert én is ilyen vagyok, jól esik, ha ezen a téren megért engem
- passzoljunk szexuálisan (ehhez nincs előre megírt recept, amire szükségem van, ez a gyakorlat során dől el, mert lehet, hogy agyban passzolunk, de ha a szexuális preferenciáink eltérnek és ezért nem tudunk testileg kapcsolódni, akkor az nem párkapcsolat, hanem barátság)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!