Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ez a kerdes a fiuknak szol!...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez a kerdes a fiuknak szol! Velemenyetek szerint milyen lany keltene fel az erdeklodeseteket? 16l

Figyelt kérdés
Kulonbozo szempontokat is varok.
2020. máj. 16. 09:37
 1/6 anonim ***** válasza:
73%
Amelyik szeret visszahùzodò lenni kicsit.
2020. máj. 16. 09:44
 2/6 anonim ***** válasza:
33%
Nem baj ha úgy öltözik hogy nőies legyen
2020. máj. 16. 10:12
 3/6 anonim ***** válasza:
92%

Lehet bár kissé sablon szövegnek hangzik:

Legyen kedves, humora is legyen, megbízható, hűséges, ha kicsit félénk vagy éppen kicsit rossz, az is aranyos

Meg a legfontosabb:

Tudjunk miről beszélni

2020. máj. 16. 11:27
 4/6 anonim ***** válasza:
9%
Ismeri Bulgakovot, Schillert, Goethet, Asimovot
2020. máj. 16. 12:07
 5/6 anonim ***** válasza:
71%

Pár tulajdonság, ami nélkül én nem kezdeményezek egy lánynál:

- fontos neki az egészsége és tesz is érte, sport és táplálkozás szempontjából

- intelligens, lehet vele beszélgetni jó és rossz dolgokról is és lehet vele jókat röhögni

- független, önálló és vannak céljai, amelyekért megdolgozik

- van önbizalma, nem szorul rá folyton mások megerősítésére és mer belevágni olyan dolgokba, amitől fél, mert tudja, hogy ezáltal fejlődhet

- jó ha van valamilyen művészeti érdeklődése, mert én is ilyen vagyok, jól esik, ha ezen a téren megért engem

- passzoljunk szexuálisan (ehhez nincs előre megírt recept, amire szükségem van, ez a gyakorlat során dől el, mert lehet, hogy agyban passzolunk, de ha a szexuális preferenciáink eltérnek és ezért nem tudunk testileg kapcsolódni, akkor az nem párkapcsolat, hanem barátság)

2020. máj. 16. 12:54
 6/6 anonim ***** válasza:
Igényes magára és intelligens, nem csak felszínesen lehet vele beszélgetni. Remekül meg tudjuk érteni egymást és van humora is. Szeretném, ha őszinte lenne akkor is, ha tudja ezzel megbánthat. (Persze nem bunkó, aki kérdés nélkül mond véleményt, hanem olyan ember aki nem szépít a dolgokon)
2020. máj. 16. 16:53

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!