Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Randizás » Hogyan kelthetnem fel az...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan kelthetnem fel az erdeklodeset miutan mar egyszer eltaszitottam?

Figyelt kérdés
Szoval eleg bonyolult helyzet alakult ki kozottunk, egy jo par eve ismerkedtem meg a fiuval, akkor meg baratokkent, majd idovel beprobalkozott tobbszor is viszont en leallitottam. Kozben nekem is meg neki is voltak kapcsolatai, de az utobbi idokben megint egymasra hangolodtunk, viszont a multkori miatt szerintem ugy erzi hogy friendzoneolhattam (ne haragudjatok a kifejezesert, csak igy kozeliti meg a valosagot) de ugy erzem hogy mar keszen allnek arra hogy legyen valami, es nem tudom hogy ereztethetnem ezt vele anelkul hogy en legyek a nyomulos. Azota mar szobahozta hogy talalkozzunk ketten de en visszautasitottam, mert tudtam hogy neki mas szandekai voltak mint nekem , de ezt mar igy utolag banom, nehaneha osszefutottunk azota de szerintem o betudhatta egy friendzonenak. Hogy ereztethetnem vele hogy meggondoltam magam?

2020. aug. 23. 00:18
 1/5 anonim ***** válasza:
Ismerlek én téged? Ez tisztára ismerős. Csak itt én vagyok a fiú. Véletlenül nem V-vel kezdődik a neved?
2020. aug. 23. 00:57
 2/5 Stark2000 ***** válasza:
100%

Hívd el te valahova.

Ne haragudj hogy ezt mondom, de ha van egy kis esze, nem fog apró jelek miatt bepróbálkozni nálad megint, miután többször is ki offoltad. Ha nem adsz neki egy konkrét jelet, hogy most szabad a pálya, szerintem el is engedheted.

2020. aug. 23. 01:30
 3/5 A kérdező kommentje:

Nem, sajnos nem en leszek az embered, osszetevesztesz valakivel:(

Masodiknak pedig koszonom szepen a valaszod, bar kicsit kellemetlennek erzem ezek utan elhivni, olyan mintha ennyire hatarozatlan lennek hogy nem tudom eldonteni mit akarok (meg ha igy is van:/) es csak hulyitem

2020. aug. 23. 01:40
 4/5 anonim ***** válasza:
100%

Bocsi, megint én leszek lepontozva, de nagyon rosszúl csináltad.

Szerintem fordított helyzetben neked sem lenne valami jó, hogy bepróbálkozol valakinél többször is, aki elutasít, majd miután már nincs barátnője rádhajt, hogy szeretne veled összejönni, de ezt csak apró jelekkel, amivel már biztos nem próbálkozik be, mert előtte elutasítottad többször.

Szerintem ezt már hagyd inkább, mert már maga a történet is rossz és te fogol utána a rossz embernek tűnni, csak gondolj bele, szerintem beláthatod, hogy ugyanez lenne a te véleményed is.

2020. aug. 23. 02:03
 5/5 anonim ***** válasza:
100%

Mivel elutasitottal, biztos nem fog lépni feléd.

Neked kenne ....

2020. aug. 23. 10:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!