Van itt még valaki aki elrontotta a barátságait, és mindenkit eltaszított magától?
nem akartam, de egyszerűen időnként olyan dühös leszek.:/ alapvetően is alig volt barátom de most már egysincs. pedig annyira értékelném őket, meg szeretem őket valójában, de vannak amikkel úgy fel tudnak cseszni, és valamiért olyan nehezen tudok megbocsátani, inkább mélyebbre ásom. az én hibám tudom, de mostmár késő. van más is így?
amúgy így nehéz lehet megérteni miről beszélek, de nem szeretném az egész sztorit ide kirakni, elég privát. ha valakit érdekel és úgy érzi hogy szívesen elmondaná a véleményét írjon rám priviben és leírom mi történt
L
Jelen, sajnos. :(
Egyetlen és igaz baráti körömet azért száműztem az életemből, mert rájöttem, képtelen vagyok ennyi időt és energiát beleölni egy kapcsolat fenntartásába. Hiányoznak a beszélgetések, az ökörködések, ők maguk mint emberek, mégis betegesen kerülök minden felületet, ahol újra összejöhetnénk.
El sem köszöntem tőlük, el sem próbáltam magyarázni a hülye szocfóbiámat, ami ilyenkor hajt. Csak eltűntem, őrizve az emlékeket.
Az egyetlen barátaim voltak.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!