Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Miert van az hogy hamar...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miert van az hogy hamar felkelti egy lany az erdeklodesem, de aztan gyorsan elillan?

Figyelt kérdés

17 eves vagyok, komolyabb kapcsolatom nem volt meg...a legutobbinak a lany vetett veget...ez tavaly nyaron volt, mahoz szinte pontosan egy eve...es azota ez megy, megtetszik egy lany, beszelgetek vele facebookon, aztan amikor talalkozunk ugy erzem hogy nem o az igazi...sorozatban 3szor volt ez...nagyon utalom magam emiatt, hogy ezt csinalom, de nem szeretem azt eroltetni ami ugyse mukodne...

most meg mar ugy vagyok hogy elore felek a csalodastol

mit tegyek?

2017. júl. 20. 01:00
 1/3 anonim ***** válasza:
Ha élőben kezdenél beszélgetni emberekkel, akkor hamarabb megismernéd őket, plusz a kisugárzásuk is másabb, mint egy facebookos profilképen. Nem hinném, hogy senki se felelne meg az elvárásaidnak, csak te kevesebb utat ismersz az ismerkedéssel kapcsolatban. Ajánlom egyébként a fűrdőhelyeket (tapasztalatból mondom). Sok sikert.
2017. júl. 20. 01:16
 2/3 A kérdező kommentje:
Nekem a kisugarzas a legfontosabb, es igen, teljesen igazad van, a profil kep nem adja vissza...van olyan aki megfelelne, de pont ezert mar foglalt
2017. júl. 20. 01:24
 3/3 anonim ***** válasza:
Egyébként lehet, hogy a lányok is azt érzik, hogy nem te vagy az igazi (bár nem tudhatom). A "...", a bizonytalanságot is jelentheti, amit a nők nem igazán szeretnek, ezért lehet, hogy te se azt kínálod, amit ők igazán akarnának. Igen, kicsit eltúlzottam, bár remélem, hogy eléggé lényegre törő vagyok.
2017. júl. 20. 01:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!