Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Szerintetek mit tegyek?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nonameboi kérdése:

Szerintetek mit tegyek?

Figyelt kérdés
Megpróbálom röviden leírni: Egy 16 éves fiú vagyok, és nyaralás alatt a családdal elmentünk apám barátjának a családjához, kb. 5-6 órára. Annyi a lényeg, hogy volt apám barátjának egy lánya, aki velem egyidős, és a stílusa, személyisége nagyon megtetszett. Csak az a probléma, hogy most találkoztunk először, és nem tudom, hogy mikor fogunk megint. Facebookon megtaláltam a profilját, csak nem tudom, hogy bejelöljem -e, mivel alig töltöttünk azonos közegben egy pár órát, és ha visszajelölne, mit tegyek. A suli ahova járok az a 2. Kerületben van, az övé meg az 1.-ben, nincsenek egymástól messze (Nemtudom ez mennyire segít). Általában a párkapcsolatokban jó vagyok, egészen addig, amíg rólam nincsen szó. Az előző kialakulóban lévő kapcsolatomat elrontottam, és nem szeretném, hogy ha ebből bármi is elindulna, elrontanám. Szerintetek hogxan ismerhetném meg jobban?

2023. aug. 2. 09:58
 1/9 anonim ***** válasza:
100%

Bátran.

Ne agyald túl.

Kezdetnek a bejelölés teljesen OK, aztán majd alakul.

2023. aug. 2. 10:30
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Ha visszajelöl, beszélgessetek aztán idővel írd meg, hogy örülsz, hogy megismerted, és milyen jól érezted magad vele és találkozhatnátok e?
2023. aug. 2. 10:35
 3/9 anonim ***** válasza:
53%
Én ismeretlen csajokat is be szoktam követni, akit ismerek, akár látásból: alap.
2023. aug. 2. 12:24
 4/9 A kérdező kommentje:
Értem, de ha vissza is jelöl, utána mit tegyek? Írjak rá? És mit?
2023. aug. 2. 17:17
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
Egy jelölésben, meg chatelésben nincs semmi, nyugodtan csináld.:)
2023. aug. 2. 17:19
 6/9 A kérdező kommentje:
De mit írjak rá? Még csak alig találkoztunk eddig.
2023. aug. 2. 18:56
 7/9 anonim ***** válasza:

én is ismerem ezt a helyzetet hogy na most meg mit csináljak.

Írj rá, kérdezd meg hogy van, ez alap. Mondd meg neki hogy mennyire tetszett náluk, és van valami közös témátok amit tudnál említeni. Például ha van akváriumuk vagy valami amiről beszélgettetek. Sokszor olyasmiről lehet indítani egy csevegést.

Sok szerencsét!

2023. aug. 3. 14:51
 8/9 anonim ***** válasza:
100%
Kérdezd meg, hogy telt a nyara. Írd meg, mennyire örülsz, hogy megismerted, és szeretnéd, ha ez nem maradna ennyiben, ha máskor is láthatnád.
2023. aug. 5. 12:23
 9/9 A kérdező kommentje:
Na szóval: bejelöltem másfél hónapja snapen és fb-n, és csak most jelölt vissza snapen. Nem tudom, hogy most írjak rá valamit, vagy már veszett fejsze nyele?
2023. szept. 20. 18:25

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!