Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy feledjem el ha minden nap rágondolok?
Semmi gond. Sose múlik el.
Egyszer elkezdtem összeszámolni, hogy miről nem Ő jut eszembe.
Azóta azokról is.
:-)
Ez ilyen.
Az elfelejtés nem így működik. Ha valamit el akarsz felejteni, akkor minden mást is el kell felejteni, aminek picit is köze van hozzá. Egyrészt nagyon macerás, másrészt meg csak olyan helyen tárolódik az emlék, ahol nem gondolsz rá. Fizikailag talán úgy lehetne ezt elképzelni, hogy egy tárgyat olyan helyre raksz, ahol soha nem fogod látni. De tudod, hogy ott van és bármikor megtalálhatod.
Én inkább realista vagyok. Annak oka van, ha egy kapcsolat nem működik. Na ezt felejti el az ember legkönnyebben, pedig pont, hogy emlékezni kell. Ha megégeted magad, akkor soha ne feledd, mi égetett meg, mert máskülönben újra ugyanaz meg fog történni. Tehát pont, hogy soha nem szabad felejteni. Ami rossz volt, azt vésd jól az agyadba, hogy legközelebb elkerüld.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!