Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Ha van vki, akire ha rágondolo...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha van vki, akire ha rágondolok vagy, ha csak szimplán rámír görcsbe rándul a gyomrom és felgyorsul a szívverésem az minek a jele? 😅

Figyelt kérdés
Tudom, azt mondják, hogy ez a szerelem jele... Tetszik a srác, de tudom, hogy nem illünk össze és nem járnék vele jól, ha összejönnénk. Viszont most is csak szimplán egy üzenetet küldött, hogy szeretne velem beszélni és már ez történt. Viszont amikor találkoztunk, akkor úgy emlékszem nem éreztem ilyet. Hogy zúghattam bele úgy, hogy nem is láttuk egymást azóta? A távollétében, hogy eshettem bele? (+ Infó az eszem szerint nem szabad együtt lennünk, mivel néha elég bunkó a srác, lehet ezért is nem éreztem semmit legutóbb, kicsit fuckboy fillingje van... Nem tudom most mi történt 😅)

2021. szept. 25. 18:30
 1/3 anonim ***** válasza:
96%
Bizony belezúgtál.....
2021. szept. 25. 18:41
 2/3 anonim ***** válasza:
95%
Valószínüleg erősen tetszik neked, különben nem reagálna így a szervezeted.:)
2021. szept. 25. 20:52
 3/3 anonim ***** válasza:

Első fiú az életedebn? Ha igen, akkor azért reagálsz így, esetleg valami megragadott belőle, de most rájöttél, hogy mégsem az ideálod.

Ha csak fut a szoknya után ráadásul néha durva is - verd ki a fejedből, minél hamarább.

2021. okt. 1. 18:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!