Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Csak rátudok gondolni. Semmi...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csak rátudok gondolni. Semmi más nem érdekell. a nap minden pillanatában csak rágondolok, de nem lehet az enyém, viszont mindennap látom. Nincs már semmi ötletem mit tegyek?

Figyelt kérdés
Szeretek egy lányt aki nélkül nem tudok létezni, imádom nagyon szeretem, mindent megtennék érte. Folyton csak úgy érzem hogy ő a másik felem és nélküle nem élet az élet akárhol vagyok akárkivel folyton magányos vagyok és rágondolok.. ha létezik igazi szerelem ez az... sokszor a halálon gondolkodok hogy jobb lenne, de nem szabad megtennem, viszont fogalmam sincs hogy mit csináljak lassan kezdek megbolondulni... mindennap látom hozzábújok... de nem lehet ennél több... nem bírom már

2015. okt. 8. 18:43
 1/4 anonim ***** válasza:
Hány évesek vagytok?
2015. okt. 8. 18:44
 2/4 A kérdező kommentje:
20
2015. okt. 8. 18:46
 3/4 anonim ***** válasza:
Hát hasonló cipőben járunk, csak én jobba mert én nem találkozok minden nap vele és így könnyebb elszakadni tőle. Próbálj megszakítani a kapcsolatot vele, tudom hogy nehéz, de csak ezt tudod csinálni és próbáld elfelejteni másik lányt találni(és eleinte az "új" lányba is őt fogod keresni). Ennél jobbat nem tudok mondani.
2015. okt. 8. 18:57
 4/4 A kérdező kommentje:
nem tudok elszakadni tőle.. nem bírok.. ami jóérzést még tudok szerezni az életben azt csak tőle kapom meg.. utálok beleszeretni akárkibe is annyira félek a csalódástól...
2015. okt. 8. 19:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!