Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tetszik egy fiú de amikor mindig rágondolok elkezdek sírni ez miért van?
Figyelt kérdés
A sztori az hogy ma délelőtt volt a zenesuli évzárója és a nekem tetszett fiú ott volt azzal a lánnyal akit azt mondta a barátom hogy tetszenek egymásnak. De én ezzel nem foglalkoztam mert szerintem 60% az esélye hogy tetszenek egymásnak(na de ez nem lényeges). Megvolt az évzáró és hazamentem. Amikor rágondoltam elkezdtem sírni nem tudom hogy miért. És ez van egész álldott nap.2016. jún. 11. 18:36
1/7 anonim válasza:
Féltékeny vagy, meg valószínűleg autista hogyha ezt másoknak kell megmondják neked.
2/7 anonim válasza:
Szerinted mennyi az esélye, hogy az 5-ös lottót megnyerem?? MErt látom jó a tippmixed :D
3/7 Andicika válasza:
Nem teljesen értem a sztorit, viszont vagy féltékeny vagy (ha együtt van a csaj s a kiszemelted) a csajra, vagy csak kell melléd valaki és hiányérzeted van. Nézz egy romantikus filmet, sírd ki magad és jobb lesz :) Én ezt szoktam csinálni :)
4/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat de amikor láttam őket hogy együtt vannak akkor nem szomorodtam el.
2016. jún. 11. 19:01
5/7 anonim válasza:
Lehet akkor nem esett rosszul de amúgy tudat alatt fáj hogy nem veled volt és ezért sírsz. Ronantikus sírós film tuti segít valamit :)
6/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm igen segített a síros romantikus film.😆😊
2016. jún. 11. 21:28
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!