Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Hosszú kapcsolatból egyből...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hosszú kapcsolatból egyből újba belevágni?

Figyelt kérdés

2 hete szakított velem barátnőm, én nagyon szerettem.. 4 évet voltunk együtt, ő volt nekem az első. Viszont most van egy lány , aki a semmiből kezdett el felém érdeklődni, beszélgetünk, családi rendezvényeken mindig talizunk, de eddig nem vettem észre rajta semmit, csak miután vége lett az előző barátnőmmel. Érdemes lenne belevágni? Kezdem megkedvelni… kicsit feledteti volt barátnőmet, viszont ez a lány szeptembertől megy egyetemre, szóval még egy szakítást nem bírnék ki fixen…

Magamat féltem leginkább.. szerintetek érdemes belevágni?

2023. júl. 3. 16:40
A kérdező szavazást indított:
Igen
Nem
Bízd a sorsra
Ne vágj bele semmiképpen !
21 szavazat
 1/8 anonim ***** válasza:
19%

Mindig van jobb, szebb, okosabb stb.

Igen.

Ha kell, akkor 10-el is jöjj össze.

2023. júl. 3. 16:56
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Úgyis elhúz egyetemre, Szomorú lennél ha hirtelen 2 hónap múlva vége szakad ennek az egésznek.
2023. júl. 3. 20:26
 3/8 A kérdező kommentje:
Mindegy többet soha a büdös életbe nem kell nő, nem hiányzik a szerelem se, úgyis csak tönkretesznek..
2023. júl. 3. 20:33
 4/8 anonim ***** válasza:
60%
ezen jót röhögtem.... 2 nap múlva megint kelleni fog
2023. júl. 3. 22:28
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Én nem vágnék bele, főleg az egyetemi dolgok miatt.
2023. júl. 3. 22:51
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
Ha csak azért kell, hogy feledtesse, ne vágj bele.
2023. júl. 3. 23:05
 7/8 A kérdező kommentje:

Nem csak felejtésre kellene..

viszont úgy érzem segítene begyógyítani a sebet..

2023. júl. 4. 09:43
 8/8 anonim ***** válasza:
Drámai a helyzet. 😂 Szerintem mindenképp hagyni kell időt egy hosszú kapcsolat után. Nehogy azon kapd magad,hogy màr ezzel a lánnyal vagy, de mégsem teljesen sikerül begyógyítsa a sebet és akaratod ellenére is az előző van a szívedben. Főleg ha egyetemre megy, felejtős. Hagynod kell időt magadnak meggyászolni az előző kapcsolatot, ne ugrálj a lányok között.
2023. aug. 3. 02:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!