Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek, hogy kevésbé féljek belevágni egy kapcsolatba?
Egy félénk tinézser vagyok, és félek a kapcsolatok komolyságától.
A baráti társaságomból van valaki, aki tetszik, és a többiek szerint ő ezt viszonozza is.
De sajnos kicsit bonyolult számomra a dolog, hisz a barátaim közül tetszek egy másik srácnak, és félek, hogy elszomorítottam amikor visszautasítottam. Nem szeretném, hogy az én félelmeimtől és kapcsolati gondjaimtól menjen tönkre a társaság.
A barátaim noszogatnak, hogy kezdeményezzek az felé aki tetszik, de félek, hogy elrontok valamit/kínos szituációba kerülök/tönkre teszem a barátságunkat vagy a társaságot... Mit tegyek, hogy ne féljek ennyire? Hogy tudnám ezt a lehető legkevesebb konfliktussal/ viszállyal elrendezni magamban és másokban is? Van ötletetek?
Hálás lennék pár jó tanácsnak.:D
Szia bízom benne , hogy làny vagy mert ez nem derült ki szàmomra ès a vilàg màr így is elèggè elcseszett nincs szügsèg mèg több homokviharra !
Ha làny vagy akkor azt javaslom , hogyha màr így alakult akkor nyugodtan vàgj bele a kapcsolatba , mert
1:nem tudod jobban tönkre tenni a baràttsàgot mintha durci lenne !
2 : lehet a kèsöbbiekben bànni fod egy èletre
Nyilvàn nagyon fiatal vagy , tehàt lesz mèg sok kapcsolatod az èletben akkor most mit gondolkodsz vàgj bele !
Mindemellett tudom elcsèpellt szöveg , de mielött bàrmit teszel nèhàny percben olvasd vègig azt , hogy hogyan kell vèdekezni mert azzal tönkre teheted az egèszet , ha tudatlansàggal beleugrasz egy “kapcsolatba”
Vègezetül dok boldogsàgot kívànok nektek puszi , pà !
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!