Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit tegyek, hogy kevésbé...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek, hogy kevésbé féljek belevágni egy kapcsolatba?

Figyelt kérdés

Egy félénk tinézser vagyok, és félek a kapcsolatok komolyságától.

A baráti társaságomból van valaki, aki tetszik, és a többiek szerint ő ezt viszonozza is.

De sajnos kicsit bonyolult számomra a dolog, hisz a barátaim közül tetszek egy másik srácnak, és félek, hogy elszomorítottam amikor visszautasítottam. Nem szeretném, hogy az én félelmeimtől és kapcsolati gondjaimtól menjen tönkre a társaság.

A barátaim noszogatnak, hogy kezdeményezzek az felé aki tetszik, de félek, hogy elrontok valamit/kínos szituációba kerülök/tönkre teszem a barátságunkat vagy a társaságot... Mit tegyek, hogy ne féljek ennyire? Hogy tudnám ezt a lehető legkevesebb konfliktussal/ viszállyal elrendezni magamban és másokban is? Van ötletetek?

Hálás lennék pár jó tanácsnak.:D

2023. ápr. 23. 15:16
 1/1 laci8729 válasza:

Szia bízom benne , hogy làny vagy mert ez nem derült ki szàmomra ès a vilàg màr így is elèggè elcseszett nincs szügsèg mèg több homokviharra !

Ha làny vagy akkor azt javaslom , hogyha màr így alakult akkor nyugodtan vàgj bele a kapcsolatba , mert

1:nem tudod jobban tönkre tenni a baràttsàgot mintha durci lenne !

2 : lehet a kèsöbbiekben bànni fod egy èletre

Nyilvàn nagyon fiatal vagy , tehàt lesz mèg sok kapcsolatod az èletben akkor most mit gondolkodsz vàgj bele !

Mindemellett tudom elcsèpellt szöveg , de mielött bàrmit teszel nèhàny percben olvasd vègig azt , hogy hogyan kell vèdekezni mert azzal tönkre teheted az egèszet , ha tudatlansàggal beleugrasz egy “kapcsolatba”

Vègezetül dok boldogsàgot kívànok nektek puszi , pà !

2023. ápr. 29. 10:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!