Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire ciki, ha egy fiúnak megtetszik a barátja csaja?
Najo mi a f@sz van itt
#8 voltam
Voltam ilyen szituban, én vagyok a lány…
Az exem haverja elkezdett írogatni nekem, aztán egy idő után észrevettem hogy megmozgat a dolog, nyilvánvalóan azért mert az akkori kapcsolatom nem volt jó
Sosem történt semmi a haverjával köztünk, nem akartam megcsalni az exemet, akkor sem ha tudtam hogy rossz kapcsolat
Miután szakítottunk elmondtam neki milyen jó haverja van, es egyikőjükkel sem tartom a kapcsolatot
Ez egy jó kérdés, egész egyszerűen azért mert nem igazán bízom benne, illetve sosem volt önbizalmam kalandokhoz. Így utólag nem bánom hogy nem szexeltem vele, sőt kicsit örülök, hogy végül nem történt meg. Úgy érzem csalódást okoztam volna, nem tudom.
Az első exem haverja, azóta eltelt egy kis idő. Találtam egy olyan férfit aki nem kalandot lát bennem és nem használ ki, a tenyéren hordoz, így már nincs is szükségem semmi ilyesmire, de igen abban a helyzetben gyakorlatilag logikus lett volna lefeküdni vele.
#15 lol, kinek Kéne egy olyan csaj akit tudod hogy dugott már valaki?
😆
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!