Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha ezen gondolkodsz, akkor nem lehetsz túlzottan szerelmes...
De nem bántani akarlak. Nem hétköznapi felállás, de egyrészt senkinek semmi köze hozzá, másrészt emiatt ne dobjátok el a boldogságotokat.
Akárki akármit is mond, hogy egy lány 3 évvel idősebb, ebben a korban, igenis gáz.
Egy 16 éves srác még kisfiú, minden értelemben. Lehet mondani, hogy vannak előbb érő típusok, de nem érett egy 19 éves lányhoz. Főleg szellemileg nem!
Mondom, ebben a korban!
Én anno a középiskolában már az egy évvel alattam járó fiúkat is kisöcsinek láttam. Testileg is!
Nekem 19 évesen már férfi kellett (bocsánat, de már 17 évesen is), aki már tudja mit akar, határozott, és nem egy éretlen kisfiú, akinek még pehely van az állán. Nem azt mondom, hogy 30 évesekre buktam, de 20-22 éves srác és egy 16 éves között lényeges különbség van.
Lehet kemény vagyok, és le leszek pontozva, de nekem ez a véleményem.
Ciki!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!