Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Szerintetek ciki ha a barátnőm...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek ciki ha a barátnőm úgy akart egyszer nevezni a messengeren ahogy az exét?

Figyelt kérdés
2021. nov. 29. 11:04
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
89%
Nem.
2021. nov. 29. 11:10
 2/12 anonim ***** válasza:
100%
Már megint te vagy az, aki nem hagyja békén a szerencsétlen barátnőjét, mert folyamatosan az exére féltékenykedik?
2021. nov. 29. 12:07
 3/12 anonim ***** válasza:
78%
Istenem. Ha az exemnek azt mondtam, hogy szeretem neked már nem mondhatnám vagy mi? Ez csak becenév. Ha nem tetszik akkor ne az exe miatt ne tetszen màr.
2021. nov. 29. 13:24
 4/12 anonim ***** válasza:
34%
Ez sok minden lehet, én pl. rendszeresen keverem két kolléganőm nevét, mert valahogy azonos helyen vannak az agyamban. De az is lehet, hogy az exe jár az eszében, és eltévesztett, majd utólag azzal magyarázta, hogy direkt tette.
2021. nov. 29. 13:46
 5/12 anonim ***** válasza:
83%
Szeret cukisokodni azzal a névvel, és még kötődik hozzá. Haver, sosem tudod meg, hogy pontosan mennyi van még köztük. Lehet be sem nedvesedik, ha nem gondol rá. Persze erről sosem beszélnek. Ez persze könnyen változhat, de lehet csak egy eszköz vagy, aki segít neki életképessé válni a drága exike nélküli világban.
2021. nov. 29. 14:22
 6/12 anonim ***** válasza:
89%
Ha te Béla vagy ő meg Pisti volt és téged is Pistinek akar nevezni az gáz. Ha őt és téged is édesnek vagy kicsimnek hív és így akar nevezni az nem gáz. Én minden barátnőmet édesnek hívtam.
2021. nov. 29. 15:03
 7/12 anonim ***** válasza:
85%
Ez tipikus. Adott beceneveket mindig arra aggatunk csak, akit éppen szeretünk (dugunk). Lefogadom, hogy az exet már nem szólítja így. Legyél büszke erre, most téged nevez "úgy". Nincs ezzel semmi gond!
2021. nov. 29. 15:18
 8/12 anonim ***** válasza:
83%
Rutinos ember "nyuszikámnak", "kicsimnek", "édesemnek" stb. szólítja a párjait, az összeset, így nem tévesztheti el legközelebb. Csak az arc/test cserélődik, a becenév marad. Kérdező, gyakorlott párod van!
2021. nov. 29. 15:35
 9/12 anonim ***** válasza:
76%
Hahahaha, gyakorlott ribizli. Micsoda eufemizmus.
2021. nov. 29. 15:58
 10/12 anonim ***** válasza:
100%
Elég ciki, igen. Egyben szánalmas is.
2021. nov. 29. 17:20
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!