Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak??
Figyelt kérdés
Van egy lány akit megismertem, mindig jóéjt és jó reggelt köszönünk egymásnak 1 hónapja, mindent leír, hosszasan beszélgetünk, alakuló a dolog. Bulikba meg hív, de nem foglalkozik ott velem, névnapjára mondtam vettem meglepit (DIOR termék) mondta majd átveszi. Ma meg tök természetesen írja hogy most ért haza, mert kavar egy palival és milyen aranyos. Mit csináljak?? Belezúgtam2023. jún. 3. 22:31
11/14 A kérdező kommentje:
3x taliztunk a héten
2023. jún. 15. 02:00
12/14 anonim válasza:
És? Mi lett? Ebbol nem derül ki sok :D csak kettesben? Randiszeruen? Volt csok is? Vagy haverokkal es kb alig szoltatok egymashoz 3 szon kivul :D
13/14 anonim válasza:
Ezaz így tovább, minél többet találkozol vele, annál jobban összetöri a szívedet majd.
14/14 NTBS válasza:
Tedd fel neki a kérdést:Mit akar tőled?
Ha nem megfelelő a válasz, engedd el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!