Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Mit csináljak egy kattant...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak egy kattant lánnyal? Azt mondja, hogy végre "győzött", mert már végre nem szeret engem?

Figyelt kérdés
Én meg állok értetlenül, mivel nem igazán értem, hogy miért, miféle győzelem ez? Csak miatta nem jöttünk össze eddig sem.
2023. máj. 24. 10:27
 1/5 A kérdező kommentje:
Mondjuk alapjáraton elég ribulós csaj, lehet úgy "győzött", hogy végre nyugodt szívvel ribulhat? Mert akkor ez duplán beteg.
2023. máj. 24. 10:40
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Ez biztos valami tiniregényes hasonlat, hogy jajjstenem végre sikerült legyőznie önmagát és kiszeretnie belőled...vagy ilyesmi. Hagyd a fenébe, nem ér annyit.
2023. máj. 24. 10:41
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Azt lehet csinálni, hogy nem foglalkozol vele többet.
2023. máj. 24. 14:27
 4/5 anonim ***** válasza:

Biztos volt valami kellemetlen, ameddig kedvelt téged, pl mindig rád gondol, és nem tud leállni, meg minden. És igaz ha ezt kijelenti nincs túl rajtad, de azt jelenti, hogy túl akar lépni rajtad, vagyis el akarja tűntetni az életéből azt a kellemetlenséget, ami azzal jött, hogy kedvel

Ez nem kattant dolog, csak nem értheted

2023. máj. 24. 21:30
 5/5 anonim ***** válasza:
100%

Gratulálj neki ôszinte mosollyal!

Az fogja leginkább bosszantani.

2023. máj. 25. 01:28

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!