Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Mit csináljak??

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak??

Figyelt kérdés
Van egy lány akit megismertem, mindig jóéjt és jó reggelt köszönünk egymásnak 1 hónapja, mindent leír, hosszasan beszélgetünk, alakuló a dolog. Bulikba meg hív, de nem foglalkozik ott velem, névnapjára mondtam vettem meglepit (DIOR termék) mondta majd átveszi. Ma meg tök természetesen írja hogy most ért haza, mert kavar egy palival és milyen aranyos. Mit csináljak?? Belezúgtam

#lány #tini #szerelem #alakulás #21 éves FIÚ, 20 éves lány
2023. jún. 3. 22:31
1 2
 1/14 A kérdező kommentje:
az a baj hogy beszélgetünk, de abban sose voltam jó, hogy felszedjek valakit. Önbizalom van, de nem tudom hogy mik a trükkök, praktikák, hogy jóra forduljon a dolog
2023. jún. 3. 22:33
 2/14 anonim ***** válasza:
100%
Hat ha kavartok, cukiskodik veled, jo reggelt es jo ejt uzeneteket ir, majd kozli hogy egy masik pasival van es milyen cukiiii..akkor mirol beszelunk? az ajandekot majd atveszi? 😅 nem egy futár vagy, aki leszallitja a csomagot es valaki at kell vegye, szerintem csak egy tokeletes B terv vagy neki. Dior ajandek ? Tulzas.. egy terranovat se erdemel az aki igy kihasznal valakit.
2023. jún. 4. 23:08
 3/14 A kérdező kommentje:
#2es kérdezhetek privát?
2023. jún. 4. 23:21
 4/14 anonim válasza:
92%

Sajnos a leírtakból az jön le, hogy barátként tekint rád. Olyan barátként, akinek sok mindent el mer mondani. Bár az alapján, hogy az ajándékra annyit mond, hogy majd érte megy és hogy a bulikban nem nagyon foglalkozik veled, nem úgy tűnik mintha te lennél a legnagyrabecsültebb ember az életében.

Velem is történt haonló, bár az pár hónapig tartott. Én is jóban lettem egy lánnyal, egész nap üzengettünk egymásnak, reggeltől estig. Sok mindenről beszélgettünk és sok mindent elmesélt nekem (még a srácügyeket is). Sajnos azonban későn szedtem össze a bátorságomat, hogy bevalljam neki, hogy tetszik és későn hívtam el randira. Ő megelégedett a barátsággal, én azonban nem és ez az egyetnemértés éket vert közénk.

Szerintem a lehető leghamarabb őszintén valld be neki, hogy érzel iránta és hívd randira. A reakciójából látni fogod hányadán álltok. Ha igent mond akkor minden oké. Ha nemet, akkor gondold át tudsz-e továbbra is a barátja maradni. Ha nem tudsz, akkor búcsúzz el egy időre és kerüld el, míg el nem múlnak az érzéseid. Járj társaságba, űzd a hobbijaidat, tereld el a figyelmed, hogy ne gondolj rá. A saját lelkibékéd, önbecsülésed a legfontosabb.

2023. jún. 5. 14:54
 5/14 anonim ***** válasza:
100%
Nyugodtan kérdezz :)
2023. jún. 9. 12:32
 6/14 anonim ***** válasza:
91%

Nem B terv vagy neki ezt a 2-es rosszul látja. Te semmilyen "pasi" terv nem vagy neki. Pusztán egy barát, akire nem néz úgy mint a srácra, férfira. Ezt a sok cukiskodással elrontottad. Ha már az elején nem tisztázod, hogy azért csevegsz vele mert tetszik neked, akkor ez lesz ebből bármilyen csajjal.

Bizony maguktól nem fogják letolnia bugyijukat neked soha az életbe, azért tenni kell férfiként. Nem fogja kiolvasni a gondolatodból és megtenni helyetted a csaj. Ezt b@sztad el.

Innen szinte sosincs visszaút, ha odakerültél, abba a kalapba ahol most vagy egy csajnál, annál a csajnál ott is maradsz.

2023. jún. 11. 14:51
 7/14 A kérdező kommentje:
mostmar ott tartunk hogy magarol kuld kepeket nekem
2023. jún. 11. 19:23
 8/14 anonim ***** válasza:
100%
Milyen képeket?
2023. jún. 11. 22:02
 9/14 anonim ***** válasza:
100%

Nem tudom miért gondolod azt, hogy ezt csak veled csinálja? Az már biztos, hogy van egy másik srác rajtad kívül, de szerintem vagy öttel beszélhet egyszerre.

Hívd el randizni, vagy valaki más fogja, aztán majd hallgathatod a jó kis smárolós sztoriait, gondolom érdekel...

2023. jún. 11. 23:02
 10/14 anonim ***** válasza:
100%
Igazából azt se értem minek beszélgetsz vele, ha már szó szerint, te magad is látod, hogy át vagy verve :D tökre kihasznál és leszar, mint pasit, ellenben rohadt nagy friendzoneban vagy. Ha ő többet akarna nem mesélne neked a többi fiúkról, mert nem létezne ilyen, hanem tűkön ülne várva, hogy mikor hívod már el.. nem hogy eltaszítana a másokról való sztrozgatásokkal. De ezt te is tudod. Csak azt nem értem mi a kérdés még mindig. Egy lánynak, ha tetszik egy srác akkor nagyon oda tud lenni érte, ha meg nem akkor vagy lerázza, vagy beteszi friendzoneba, ahogy téged is.
2023. jún. 13. 23:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!