Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak??
Sajnos a leírtakból az jön le, hogy barátként tekint rád. Olyan barátként, akinek sok mindent el mer mondani. Bár az alapján, hogy az ajándékra annyit mond, hogy majd érte megy és hogy a bulikban nem nagyon foglalkozik veled, nem úgy tűnik mintha te lennél a legnagyrabecsültebb ember az életében.
Velem is történt haonló, bár az pár hónapig tartott. Én is jóban lettem egy lánnyal, egész nap üzengettünk egymásnak, reggeltől estig. Sok mindenről beszélgettünk és sok mindent elmesélt nekem (még a srácügyeket is). Sajnos azonban későn szedtem össze a bátorságomat, hogy bevalljam neki, hogy tetszik és későn hívtam el randira. Ő megelégedett a barátsággal, én azonban nem és ez az egyetnemértés éket vert közénk.
Szerintem a lehető leghamarabb őszintén valld be neki, hogy érzel iránta és hívd randira. A reakciójából látni fogod hányadán álltok. Ha igent mond akkor minden oké. Ha nemet, akkor gondold át tudsz-e továbbra is a barátja maradni. Ha nem tudsz, akkor búcsúzz el egy időre és kerüld el, míg el nem múlnak az érzéseid. Járj társaságba, űzd a hobbijaidat, tereld el a figyelmed, hogy ne gondolj rá. A saját lelkibékéd, önbecsülésed a legfontosabb.
Nem B terv vagy neki ezt a 2-es rosszul látja. Te semmilyen "pasi" terv nem vagy neki. Pusztán egy barát, akire nem néz úgy mint a srácra, férfira. Ezt a sok cukiskodással elrontottad. Ha már az elején nem tisztázod, hogy azért csevegsz vele mert tetszik neked, akkor ez lesz ebből bármilyen csajjal.
Bizony maguktól nem fogják letolnia bugyijukat neked soha az életbe, azért tenni kell férfiként. Nem fogja kiolvasni a gondolatodból és megtenni helyetted a csaj. Ezt b@sztad el.
Innen szinte sosincs visszaút, ha odakerültél, abba a kalapba ahol most vagy egy csajnál, annál a csajnál ott is maradsz.
Nem tudom miért gondolod azt, hogy ezt csak veled csinálja? Az már biztos, hogy van egy másik srác rajtad kívül, de szerintem vagy öttel beszélhet egyszerre.
Hívd el randizni, vagy valaki más fogja, aztán majd hallgathatod a jó kis smárolós sztoriait, gondolom érdekel...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!