Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Mit csináljak? Mondjam el a...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak? Mondjam el a fiúnak? Beszéljem meg a szüleivel?

Figyelt kérdés
A barátom szülei nem kedvelnek. Már ezt többször szóvá is tették, és ez engem nagyon bánt. Tudom,hogy mikor nem vagyok ott akkor a barátommal mindig veszekednek, ordíbálnak. Tegnap a barátom anyukája azt mondta nekem hogy szakítsak a fiával és minden jobb lesz. Én ezt nem mondtam el a fiúnak...

2023. jún. 3. 21:27
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
77%
Azzal tudsz a legjobban kicseszni velük, ha csak azért sem szakítasz. Kerüljétek el őket, amennyire lehet és próbáljatok csak egymásra koncertrálni.
2023. jún. 3. 21:29
 2/12 anonim ***** válasza:
84%
Mi a fene? Nehogy már hagyd, hogy ők győzzenek. Mire fel? Unleash hell!
2023. jún. 3. 21:34
 3/12 anonim ***** válasza:
100%
Mondd el nyugodtan a barátodnak hogy a drágalátos szülei ezt mondták neked.De egyébként miért nem bírnak? Valami kimenetele ennek az egésznek csak van. Ok nélkül nem hiszem hogy utálnának.Más a származásod? Esetleg Roma vagy?
2023. jún. 3. 21:52
 4/12 A kérdező kommentje:
Nekem a szüleim elváltak tavaly... Anyámnál maradtam akinek van egy új pasija és otthon mindig veszekszünk. A veszekédesek után a fiúhoz szoktam menni. Gondolom az anyja megunta, hogy mindig ott vagyok.
2023. jún. 3. 21:57
 5/12 anonim ***** válasza:
100%
Hány évesek vagytok? A különköltözés nem megoldható? Barátod nem véd meg vagy nem áll ki melletted a szüleivel szemben?Nem azt mondom, hogy vesszen össze velük, csak elmagyarázni hogy vita megy nálatok ezért menekültél el.Mi a gond a" pótapuval" amúgy? Mi a vite tárgya?
2023. jún. 3. 22:35
 6/12 A kérdező kommentje:

Megvéd,kiáll mellettem csak a szüleit nem érdekli.Pótapuval az a baj hogy mindig anyámmal van és ha csak segítséget akarok kérni anyámtól akkor már ordíbál, hogy mért nem tudom békén hagyni anyámat, mért nem tudok létezni nélküle stb... Őszintén már a fiúhoz se merek átmenni mert ott is veszekedés van. Inkább megyek az utcára...

Én 16, fiú 17

2023. jún. 3. 23:25
 7/12 anonim ***** válasza:
100%
#6 Te meg ordibálj vissza nyugodtan a "kedves" pótapunak, hogy ő meg miért nem tud anyud nélkül létezni 5 percre. Tudom, hogy nehéz helyzet, de picit állj a sarkadra és ne hagyd, hogy egy rongyként bánjanak veled.
2023. jún. 4. 08:13
 8/12 anonim ***** válasza:
100%

Amikor anyukádtól kérsz segítséget vagy akár kérdezel bármit is nem reagál? Ő is rádkiabál hogy hagyd békén?Vagy pótapu dönt helyette , ő nem szól semmit?

#3 és #5 válaszoló vagyok.

2023. jún. 4. 08:45
 9/12 A kérdező kommentje:
Nem szokott reagálni semmit, mert pótapum rögtön elkezd ordibálni.
2023. jún. 4. 08:48
 10/12 anonim ***** válasza:
100%
Hát akkor tényleg a pótapu a főnök ott.Ha anyudnak nincs saját beleszólása a dolgokba akkor ott gondok vannak.Sajnálom.Nekem anyum válaszolt szépen ha zavartam de pótapum kedves volt velem mindig is.pótapudnak nincsenek gyerekei? hány éves, anyukád hány éves?
2023. jún. 4. 09:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!