Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ugye az problémás, mikor egy huszonéves azt mondja egy alig 13 évesnek, hogy perfekt melleid vannak?
8, 10
Ki beszél itt arról, hogy rendben van megdugni??
Kedves 13!
Én erre utaltam kommentemben (4.) és kapásból 28%-os értékelést kaptam. A GYK-n van egy elvárt válasz és aki nem annak szellemében ír, azt lenyomják.
Egy 13 éves sok esetben már úgy néz ki, mint egy 16-18 éves. Simán benne van a pakliban, hogy ha érdekei úgy kívánják, akkor 16-18-nak vallja magát. Azt ugye tudjuk, hogy a lányoktól, nőktől nem áll távol a fondorlatosság, nagyon szeretnek játszmázni. A férfiak is, de a nők ebben piacvezetők. Nyilván ha a lánynak bejön a srác, menőzni akar előtte, akkor egy kis smink, egyéb tunning és mindjárt hihető, ha 16-18-nak mondja magát.
Ez ugye azt is jelenti, hogy a srác abban a hitben van, hogy a lány akár már felnőtt korban is lehet... Lehet, túl naiv, hogy elhiszi, de a naivitás nem bűn, csak kihasználják.
Nem mondom, hogy biztos így van, de ismerni kellene a körülményeket, mielőtt ítéletet hozunk... Felteszem, ebbe nem gondolnak bele, csak csípőből tüzeltek.
Lehet, ez is lepontozásra kerül, de nyilván az igazság fájj, ha az nem egyezik a véleménnyel...
Problémásnak problémás, de honnan tudja, hogy 13 éves?
Azért valljuk be, ha egy csaj így néz ki, és egy buliban odajönne hozzád, nem kérdeznéd meg, hogy hány éves...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!