Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ugye az problémás, mikor egy huszonéves azt mondja egy alig 13 évesnek, hogy perfekt melleid vannak?
A kifestés a kelletés megjátszás a gyerekesség jele, lemásolják ami
tetszik , de ez nem azzal azonos hogy érett tinédzserként .Az más dolog hogy van irántuk a beteg torz érdeklődés és bizonyos ókori babonákon elmaradt térségeken vallási módszerekben a pedofilia normál.
2
Ennyi sminkkel a videóban nem is tűnik 13-nak, de élőben biztos, hogy látnád rajta..
Betiltani a sminket XD
Vaaagy arra talán nem gondoltál, hogy nem kéne felnőtteknek (meg senkinek) 13 éveseket dugni, kinézettől függetlenül? )Mert tudod, van aki 13 évesen nőiesebben néz ki smink nélkül is mint én 18 évesen, mert olyan a genetikája :DD tiltsuk be azt is? ) Ja, hogy akkor nem a kislány lenne hibás, hanem a férfi, és az nem tetszik...
Az előbb is láttam egy lányt instán gondoltam van már vagy 18 annyira kirakja a testét és ribis. Aztán írja a biojában hogy csak 14. Ha így 14 éves így néz ki akkor nem is csodálkozom hogy egy évvel fiatalabbat többnek néznek.
Ha ma úgy néz ki egy 14 éves mint egy felnőtt 18 éves ribi, akkor milyen lesz később egy 10-11 éves?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!