Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Ugye az problémás, mikor egy...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ugye az problémás, mikor egy huszonéves azt mondja egy alig 13 évesnek, hogy perfekt melleid vannak?

Figyelt kérdés
Meg hogy milyen jó lenne örömet okozni neked, nem érdekelnek a törvények, nem érdekel mások véleménye, én téged akarlak és kész!
2023. máj. 20. 11:53
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
81%
Pedofil. Igen az. Tiltani és a szülőknek szólni.
2023. máj. 20. 12:00
 2/16 anonim ***** válasza:
11%

Ez a lány 13 éves ebben a videóban:

[link]

Én nem hibáztatok senkit, akinek bejön, akárhány éves.

2023. máj. 20. 12:01
 3/16 anonim ***** válasza:
100%

A kifestés a kelletés megjátszás a gyerekesség jele, lemásolják ami

tetszik , de ez nem azzal azonos hogy érett tinédzserként .Az más dolog hogy van irántuk a beteg torz érdeklődés és bizonyos ókori babonákon elmaradt térségeken vallási módszerekben a pedofilia normál.

2023. máj. 20. 13:15
 4/16 anonim ***** válasza:
27%
Attól függ...
2023. máj. 20. 13:23
 5/16 anonim ***** válasza:

2

Ennyi sminkkel a videóban nem is tűnik 13-nak, de élőben biztos, hogy látnád rajta..

2023. máj. 20. 14:42
 6/16 anonim ***** válasza:
100%
Persze hogy problémás. Szülőknek szólni kellene. (Ha te vagy az a 13 éves, akkor is, hiába lehet hogy gáz... De egy ilyen ember potenciálisan veszélyes, erőszakos, durva zaklatás is nagyon könnyen kialakulhat ebből.)
2023. máj. 20. 14:49
 7/16 anonim ***** válasza:
Ezért nem kéne hagyják az anyucujuk hogy ezek a kis 13 évesek úgy nézzenek ki mint aki 18 múlt. Sminekelnek, kirakják a testüket. Az ilyennek az anyját is kéne büntetni. És betiltani 16 alatt a krvás kinézetet + sminket.
2023. máj. 20. 17:08
 8/16 anonim ***** válasza:

Betiltani a sminket XD

Vaaagy arra talán nem gondoltál, hogy nem kéne felnőtteknek (meg senkinek) 13 éveseket dugni, kinézettől függetlenül? )Mert tudod, van aki 13 évesen nőiesebben néz ki smink nélkül is mint én 18 évesen, mert olyan a genetikája :DD tiltsuk be azt is? ) Ja, hogy akkor nem a kislány lenne hibás, hanem a férfi, és az nem tetszik...

2023. máj. 20. 17:25
 9/16 anonim ***** válasza:

Az előbb is láttam egy lányt instán gondoltam van már vagy 18 annyira kirakja a testét és ribis. Aztán írja a biojában hogy csak 14. Ha így 14 éves így néz ki akkor nem is csodálkozom hogy egy évvel fiatalabbat többnek néznek.

Ha ma úgy néz ki egy 14 éves mint egy felnőtt 18 éves ribi, akkor milyen lesz később egy 10-11 éves?

2023. máj. 20. 18:02
 10/16 anonim ***** válasza:
És ha kinézne 18-nak egy 10 éves akkor rendben lenne megdugni? XD
2023. máj. 20. 18:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!