Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mièrt fèlnek tőlem a fiúk??
Azt vettem észre a fiúkon hogy fèlnek tőlem, és most ne gyertek azzal hogy "jaaj biztos ijesztő vagy! Az ilyen válaszoktól kímèljetek!!!
Egy csomó fiú jön utánam (iskoláról van szó) fel hívják magukra a figyelmemet, bámulnak de csak addig ameddig én nem nézek rájuk. Szoktam én is nézni őket viszont direkt nem néznek rám. Bezzeg amikor megpróbálok nem figyelni rájuk akkor teszik a menőt, de amikor meg nèzem őket egyik sem mer rám nézni. Az osztálytársaimmal is ugyanez van! Más lányokkal simán beszèlgetnek a fiúk, pedig én eléggé kitűnök a társaságból mert csinos vagyok ápolt és adok magamra.
Ennyi kérés után ha komolyabb válaszokat szeretnél tényleg jó lenne kor meg kép is ha ennyire szeretnéd tudni mások véleményét..
Vakon ez így nem működik.
Én is ezt mondom :/
A vakban tapogatózunk, és így igazából te alkotod a falakat.
Ha felkapcsolnád a villanyokat, könnyebb lenne.
(remélem a hasonlat érthetö volt.)
"vékony vagyok. Homokóra alkalom van"
Nekem meg sörös hordó és a báttyád is lehetnék , de egy probat megér! Xd
Valószínűleg annyira önbizalomhiányosak, hogy ha te kezdeményeznél, se tudnának mit kezdeni a helyzettel
De tényleg nem mindegy a korod, hogy még ált sulis vagy, vagy már végzős
Privátban elküldheted
Azt mondta, nekem majd elküldi.
(azóta nem küldte)
De nem értem, mi ebben a ciki? Ha 30 lennél egy általánosban, akkor az lenne, de máshogyan nem.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!