Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit lehet tenni, ha egy 25 éves fiú azt mondja egy 16 éves lánynak, hogy "miért nem tudsz idősebb lenni"?
Mit akar? Szexet, szerelmet, szeretetet, ölelést, nyakcsókot, jó sétákat, esti lazulást, lezúzni konzol játékban, reggelit vinni neki, ellőni a bugyiját a szoba csücskébe, koncerten ugrálni vele, stb... pont azt, amit egy korabelivel akarhat. Nekem még a harmincas éveim közepén is volt nagyon tartalmas és emberileg értékes kapcsolatom 16 (később 17) éves lánnyal, teljesen jól tud működni a dinamika, és kizárólag csak a hozzád hasonló hápogók keserítik meg az ember életét. Szóval törődj bátran a magad dolgával, és ne mások előítélgetésével foglalkozz, mint egy gonosz nyugger. Hidd el neked is jobb lesz! :)
Amúgy többnyire egyet értek az előttem kommentelőkkel, hogy ez elég kihasználás gyanús. De! Pont én meg a párom vagyunk az ellenpélda.
17 voltam akkor, a párom 25. 3 éve vagyunk együtt, ebből 1,5 már együttéléssel. Kezdetben valamelyik szülőnél, mostanra csak kettesben. Nyilván rengeteget kellett egymáshoz csiszolódni az élethelyzetünk miatt. Neki meg kellett érteni, hogy izgulok a tanulás és érettségi miatt, nekem meg meg kellett tanulnom megérteni a felnőtt élettel járó stresszt. Nem mondom, hogy könnyű volt, de nem lehetetlen. Ha elég érettek vagytok hozzá mindketten.
Mióta én is felnőttem és egy életszakaszba értünk ezek szinte el is tűntek. Én is már dolgozom, nekem is van autóm, találtam hobbit amire tudok pénzt költeni. Túlképp aki nem ismer minket nem is tudja, hogy köztünk 8 év van, mert az ugyanolyan életszakasszal eltűnt.
De! Nekem szerencsém volt! Az én párom nem csak szexet akart, hanem komolyan is gondolta. Neked nem biztos, hogy ilyen mázlid lesz hosszútávon. Utólagos fejjel én is egyetértek a többiekkel. Nem a 9 év sok köztetek, hanem a korotok. Ha 20 lennél ő meg 29 semmi baj nem lenne ezzel. De még csak 16 vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!