Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az, hogy egy-két 13-14 éves lánynak az idősebb (21) körüli fiúk jönnek be?
Ez az elkényeztetett "pi***akat azok szoktak használni általaban, akiknek nincs barátnője, és nem is volt. Régen én is ezt mondtam minden lányra, aki képeket rakott Facebookra, aki pózol, stb. Láttam pár ilyen lányt, és mindenkire ezt mondtam, akinek akár csak pasija volt.
Egyébként ha meg egy 20+os pasival boldog, akkor had járjon vele, szerintem ez az ő dolga.
Szerinted azok nek azok akik a legujabb telot kapjak, porscheval jarnak suliba(leirni se tudom)
Es akinek mondjuk nem iphone xr-e van hansm csak iphone6 az csoro a szavaikkal, sorolhatnam de mindegy. Es igen meg nem.volt baratnom....akkor mar nem is hasznalhatom ezt a kifejezest?
Dehogy van nekik 21 éves barátjuk. Xd
A barát szereti is a barátnőjét, de azok a 21 éves "barátok" csak kihasználják azokat a hülye "elkényeztetett pittsákat", mert friss punci, jeeee.
Vagy nincs is a képben "barát", csak próbálnak menőzni egy kicsit.
Ne foglalkozz az ilyenekkel, nem éri meg. Majd felnőnek. ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!