Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az, hogy egy-két 13-14 éves lánynak az idősebb (21) körüli fiúk jönnek be?
Figyelt kérdés
A suliba több 8.van akiknek 21 éves vagy idősebb pasija van, én max 1 évvel idősebb párt tudnék MAX elképzelni.2019. jan. 31. 19:03
11/16 anonim válasza:
Meg különben is, hol van az megírva, hogy amint betöltötted a 18-at már felnőtt leszel? :D
Az ilyenek még olyan gyerek szinten vannak.
Igaz, kedves 6-os?
12/16 anonim válasza:
Jeeez. Ennyire nincs életed? Miért fáj neked ha együtt vannak? Lehet ténleg bodogok és nem vagy kihasználják egymást (ismerek ilyen párt, 14 volt a csaj 20 a csávó,most 26 és 20 évesek,kapcsolatuk taet és komolyodott) ha meg kihasználják egymást miért fáj neked? 14 évesen amúgy nem nagyon tudtam 3 évnél idősebb pasit elképzelni magamnak,de most 6-ot maximum már igen (pedig csak 16 vagyok). Nem biztos,hogy műkődni fog nekik,lehet vannak hátsó szándékaik de lehet boldogok együtt. Befolyásolnak téged valamivel? Nem. És akkor? Mi alapon idegeskedsz és ítélkezel?
13/16 anonim válasza:
Igen, elnézést, azt el is felejtettem írni, hogy egyébként vannak kivételek is, de az esetek 99%-ban kihasználásról van szó.
14/16 A kérdező kommentje:
Igen unatkozom aztán eszembe jutott, hogy mivel menőskodik aztan kiirtam...:)
2019. jan. 31. 20:52
15/16 anonim válasza:
Egyébként fiúként persze, hogy max. 1 évvel idősebb párt tudnál elképzelni, hisz a te korodban a fiúk nagyrésze inkább a korukbeli, esetleg fiatalabb lányok társaságát keresi.
A lányok nem ilyenek. A lányok nagylánynak érzik magukat már a nagyszerű szülői neveltetésnek köszönhetően, játszák a felnőttet, pasiznak, szexelnek, mikor még ott van a tojáshéj a seggükön.
16/16 anonim válasza:
Természetesen a kivételeket ne hagyjuk ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!