Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Mit lehet tenni, ha egy 25...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit lehet tenni, ha egy 25 éves fiú azt mondja egy 16 éves lánynak, hogy "miért nem tudsz idősebb lenni"?

Figyelt kérdés
Miért vagy ilyen fiatal, miért ilyen a mentalitásod meg hasonlók?
2023. ápr. 28. 17:50
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
91%
A kérdés inkább az, hogy milyen defffektje van a hapinak, hogy 25 évesen 16 éves lányokat kritizál.
2023. ápr. 28. 18:21
 2/15 anonim ***** válasza:
100%
Nem tudsz idősebb lenni még a kedvéért sem. - Nem is érdemes.
2023. ápr. 28. 18:27
 3/15 anonim ***** válasza:
100%

Elég probléma önmagában szerintem, hogy egy 25 éves egy 16 évessel kezd.

23L

2023. ápr. 28. 18:32
 4/15 anonim ***** válasza:
100%

Gondolom éretlennek tart. Annak nincs értelme, ha szó szerint vesszük, mert senki sem tud fiatalabb, vagy idősebb lenni a koránál.

Semmit nem lehet, ha nem szeret, ahogy vagy, hanyagolni kell, amúgy sem egy 25 évessel kell kezdened ilyen fiatalon.

2023. ápr. 28. 18:33
 5/15 anonim ***** válasza:
100%
4: Azért írta hogy bárcsaknidősebb lenne, hogy elháruljon ez az akadály ami közöttük áll. Annyira szereti a lányt. A lány legyen elfogadó, ha viszint szereti. Ezt tudod tenni. Vagy lapát lesz a vége…
2023. ápr. 28. 18:42
 6/15 anonim ***** válasza:
100%
Erre azt lehet mondani, hogy fogd meg a söröm és várj egy kicsit! 9 év és én is 25 leszek!
2023. ápr. 28. 19:47
 7/15 anonim ***** válasza:
Azt lehet tenni, hogy letiltod.
2023. ápr. 28. 20:57
 8/15 anonim ***** válasza:
100%
Ignorálni. A srác manipulatív, a kérdései pedig egy olyan dolgot indíthatnak el a lányban, ami miatt csökkenhet az önbizalma. Én 16 évesen az ilyen kérdések hallatán nem éreztem magam elég jónak, meg akartam felelni a pasinak, most meg 23 évesen tudom, hogy sosem szabad hagynom magam az ilyenekkel szemben, mert ezek olyan dolgok, amiről nem tehetek, nem tudom megváltoztatni őket, a másik szavaiból mégis az jön le, hogy ő elvárná. Valószínűleg szexuálisan vonza a lány a fiút, de amúgy a felfogása a világról idegesíti. A szemétbe dobnám, ha pedig tovább zaklatna, akár fel is jelenthetném.
2023. ápr. 28. 21:35
 9/15 anonim ***** válasza:
40%
Idióta kérdés. De ettől még semmi baj nincs egy 25 éves és egy 16 éves kapcsolatával. Csak ha az egyik fél idióta, akkor nyilván ki tud siklani.
2023. ápr. 28. 21:46
 10/15 anonim ***** válasza:
88%
9. Elég sok baj van azért azzal a kapcsolattal. Eleve a kilenc év, de szerinted egy 25 éves fiú mit akar egy 16 éves lánytól, aki legtöbb esetben még suliba jár, és a szüleivel lakik? Na ná, hogy szexet. Persze, kedves egészségükre, ha nekik ez így megfelel, de aligha hiszem, hogy egy 16 éves felelősséget tudna vállalni egy felnőtt mellett egy kapcsolatban bármiért is. Nem is beszélve arról a felnőttről, aki összejönne egy nála jóval fiatalabbal. Szerelem? Hagyjuk már!
2023. ápr. 28. 23:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!