Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek ebben a helyzetben?
Figyelt kérdés
van egy pasim.Nekem ő nagyon tetszik meg minden de van egy másik fiú is aki szintúgy tetszik és a nem pasim fiu egyszer kuldott nekem egy levelet amire azt írta hogy tetszel2023. ápr. 23. 01:11
3/9 anonim válasza:
Azak.va :d ilyen szépet írni matt részegen-betépve-szoktam szóval grat :’d
4/9 anonim válasza:
Igen, kb. annyi idős lehet a mentalitása és a helyesírási alapján.
Kérdezőnek:
Pasizás helyett, inkább tanulj, mert 5-6 év múlva meg fogod bánni, ha most nem teszed. Majd ráérsz akkor pasizni, mikor lesz megfelelő iskolai végzettséged.
5/9 anonim válasza:
Az mondjuk engem is érdekelne, hogy hány éves vagy. Ha annyira szeretnéd a mostani barátodat, nem gondolkoznál a másik fiún.
6/9 anonim válasza:
Miért vagy együtt a pasiddal, ha nem vagy belé szerelmes? Szerintem hagyd mindkettőt, mindenki jobban jár vele.
7/9 Nonameboi válasza:
Ne csald meg a pasid, nem lesz jó vége, gondolom hogy jól kijöttök meg minden, és ezt eldobnád egy srácért akivel csak talános hogy összejöhettek? Mi van ha nem sikerül? Nem tudsz visszamenni senkihez, és elrontottad a kapcsolataid.
Ez egy egyértelmü nem.
8/9 A kérdező kommentje:
16 eves vagyok
2023. ápr. 23. 13:01
9/9 anonim válasza:
Ha rám hallgatsz, azt csinálsz, amit akarsz. 😂
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!