Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha van a kiszemeltemnek barátnője, mit tegyek?
Egy idősek vagyunk, úgy érzem, közös a szimpátia és nem csak jól néz ki a srác, de értelmes és figyelmes is, szóval nagyon szeretném őt. Csak van barátnője. Nem tudom, mióta vannak együtt, mert nemrég költözött ide a családjával, de érdemes lenne közeledni hozzá, hátha szakít vele és összejövünk?
16L
Gondoljunk csak bele. Elmondod neki, hogy bejön és egy csettintésre ott hagyja a lányt, majd összejöttök… aztán mi lesz, ha jön egy másik lány, aki elmondja neki, hogy tetszik és összejönnek? :) Egy picit meg kellene próbálni átérezni a másik lány szituációját.
Nekem is tetszett (tetszik) egy fiú, akinek volt barátnője, de eszem ágában nem volt közeledni, amíg együtt voltak.
Hagy a francba. Tudod milyen rossz érzés, amikor valaki el akarja szedni a fiúdat? Mert én igen, a barátom bejön az egyik osztálytársnőjének, és a (kis létszámú) osztályukból az összes lány arácátlanul rágalmaz, pletykákat terjeszt rólam meg olyanokat magyaráznak, hogy én vagyok az U16-os kenusok krvája, stb, stb, stb, a fiúm legjobb barátjáról elkezdték terjeszteni hogy bzi és szerelmes a fiúmba, megkeserítik az életünket, nagyon szeretjük egymást, de konkrétan hetek óta a szakítást fontolgatjuk, mert nem sokáig bírjuk így lelkileg, de tudjuk hogy csak erre várnak.
Szóval ne legyél pofátlan, hagyd őket békén, és kívánja nekik hosszú, boldog kapcsolatot.
"nagyon szeretjük egymást, de konkrétan hetek óta a szakítást fontolgatjuk, mert nem sokáig bírjuk így lelkileg"
Ha valóban szeretnétek egymást, akkor csak röhögnétek az egész műbalhén és eszetekbe nem jutna a szakítás.
#16,19
Az a tesódat minősíti, nem téged.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!