Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Abból mi sülhet ki, ha a kiszemeltemet (17/l) úgy próbálnám elérni, hogy az egyik barátnőjének írnék?
Nincs semmiféle ismeretségi átmenet köztünk, másik suliba járok, viszont a kampányukon ott voltam és megpróbáltam volna beszélni vele, de nagyon zavarban voltam és szerintem ezt észre is vehette. Nem volt részem párkapcsolatban a 20 évem ellenére és nem próbálkoztam még személyesen lánynál.
16-18 éves lányok, ti mit szólnátok ehhez? Ha olyan a profil, amin semmi sincs, akkor nagyon gyanakodnátok?
16-22 éves srácok, ti már csináltatok olyat, hogy a kiszemeltetek egyik barátnőjére írtatok rá? Milyen reakciókat kaptatok?
Köszönöm a válaszokat, mindkettőtöknek ment a zöld pacsi!
Kedves 1. kommentelő, jól értelmezted. Ha egyszer leszólítottam már, akkor szerinted hogyan lehetne magabiztosságot és önbizalmat meríteni a következő ilyenre? Mert mostanában megpróbálok minél több olyan ismerősre szert tenni az egyik hobbim által, akik abba a suliba járnak, mint a kiszemeltem. Ezen kívül még megpróbálnék kicsit több időt eltölteni abban a suliban az újdonsült haverok miatt.
Kedves 2. kommentelő, még régebben írtam neki, de nem látta. Mint írtam, nem sokat lehet megtudni a profilomról. És amikor beszéltem vele, akkor elfelejtettem neki bemutatkozni. A kampányos eseményekkor pedig volt egy rossz és sok jó jel a számomra, viszont másik kérdésnél mondták, hogy szerintük az a rossz jel is csupán azért volt, mert hirtelen jött ez neki, meg nem tudott akkor annyira figyelni rám, mivel el volt foglalva. Ha a sulijánál várnám meg, akkor hihetné azt, hogy mondjuk meg akarnám erőszakolni, ezt meg nem akarom, mert így azt a jelzőt, amit kigondolt rám, nem fogom tudni leszedni magamról egy nagyon könnyedén.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!