Mit kéne mondanom a kiszemeltem barátnőjének? Vagy mit kéne csinálnom egyáltalán? :D
Szóval az a helyzet, hogy van egy lány aki nagyon tetszik. Minden reggel a buszon szoktuk látni egymást, mivel egy helyen lakunk(Pár hónapja költöztek ide). Ő is szokott nézni, de komolyabb szemezés nem igazán volt, mert valamelyikőnk mindig elfordult kb. 2 másodperc után. Nagyon szeretnék megismerkedni vele, de mivel semmi sincs amivel egy párbeszédet eltudnék kezdeni vele, arra jutottam, hogy talán a barátnőjét kéne megkérdeznem, de valami lazább, "poénosabb" módon, hogy hogyan kéne közelednem felé.:D Nem vagyok híve az ilyennek, de ha csak úgy elkezdenék ráköszönni biztos, hogy h*lyének nézne, hogy mit ütött belém, hogy ennyi hónap után csak úgy elkezdek köszönni neki..:D És a lényeg a lényeg, hogy nem akarom beégetni magam, elvégre minden reggel és utána a suliban találkoznánk és az irtó kínos lenne nekem..:D Szóval mit kéne kérdeznem a barátnőjétől? :D Remélem tudtok segíteni...:D
17/F
Nem tudom a férfiak miért érzik gáznak az elutasitást,ez egyáltalán nem az,férfiak dolga a kezdeményezés és ha nem sikerül,ami benne van a pakliban, akkor azt úgy kell felfogni,hogy a leányzó nem is tudja,hogy mennyit veszitett azzal,hogy elutasitott.Más a helyzet akkor ha te magad sem vagy biztos a saját értékeidben,nem gondolod magad jó pasinak és nem hiszed el magadról,hogy sok jót és örömöt tudsz a nőnek nyújtani.
Mivel a férfi kedvesség minden nő önbizalmának jót tesz,még ha ezt mi nem is mutatjuk ki,hülyének biztosan nem fog nézni.Tehát legközelebb amikor elmész mellette széles mosolyal,kedvesen és magabiztosan köszönj rá,közben érintsd meg a vállait,mint amikor valaki mellett elhaladsz vagy a derekát.Jól fog esni neki,még akkor is ha nem vagy az esete.
Kérdező: szerintem szimplán menj oda hozzá egy reggel, és kérdezd meg hogy hogy tetszik neki az "új hely" ahol lakik, mert tudod h máshonnan költözött oda stb..
Első válaszoló: azért "érzik cikinek" -mert a kedves "kiszemeltek" azonnal elmesélik a barátnőnek h képzeld xy próbálkozott, a barátnő elmeséli a következőnek ,az a következőnek és a végén megkapja a kezdeményező a pofijába h egy lúzer.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!