Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Egy 40 éves 19 évesnek adta...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy 40 éves 19 évesnek adta ki magát, mi legyen?

Figyelt kérdés
Nem volt perverz, fura is volt, hogy általában nem nagyon írt ilyesmiket, de a hangja, a szövege fiatalos volt. Azt mondja, hogy ne haragudjak, de tartott attól, hogy egyből elutasítom.
2023. ápr. 3. 10:36
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:
82%

csak meg akar dugni ne legyél már buta kislány

ha szeretne akkor nem hazudna neked

2023. ápr. 3. 16:19
 22/30 A kérdező kommentje:
De már nem hazudik. Bevallott mindent. És tényleg, csak barátnak akarom.
2023. ápr. 3. 19:04
 23/30 anonim ***** válasza:
88%
#22 A baj az, hogy ő nem annak akar. Szerintem maradj online vele, ne engedj a talira hívásnak, mert hidd el, ő egészen máshogy képzeli ezt el.
2023. ápr. 3. 19:38
 24/30 anonim ***** válasza:
100%
Már az elején hazudott, kitudja miben nem volt még őszinte. Menekülj
2023. ápr. 3. 19:57
 25/30 anonim ***** válasza:
100%

Én is beszéltem egy 30+-os emberrel 14 évesen ( naív voltam még), de egy idő után olyan irányba vitte ami beteg volt, és ezt akkori fejjel is tudtam úgyhogy letiltottam mindenhonnan.

Nem meglepő hogy vonzó vagy neki, de ez nem kölcsönös. Ha tényleg csak barátkozni akarna akkor is valami gond van. Vele, mert egy normális ilyen korú nem akarna semmit egy tinitől. Barátkozáshoz meg fontos az őszinteség, ő pedig hazudott egy igen fontos dologban. Ki tudja milyen beteg ember lehet. Az elején nem mutatja, de később simán előfordulhat.

2023. ápr. 3. 20:16
 26/30 anonim ***** válasza:
89%
Te sem vagy normális...maradj csak a barátja Aztán találkozzatok és akkor garantált benne leszel az RTL hiradóban
2023. ápr. 3. 20:18
 27/30 anonim ***** válasza:
100%
Most még jó fejnek tűnik, de ne legyél buta, ne hagyd magad kihasználni, tiltsd le
2023. ápr. 3. 20:36
 28/30 anonim ***** válasza:
73%
Úristen mennyire mélyen ostoba vagy kérdező....🤦😑
2023. ápr. 4. 07:12
 29/30 anonim válasza:
0%
28-as, elősztör is, az Úr Szent Nevét ne vedd így szádra! Másodszor, VANNAK 40 es éveikben járól férfiak, akik tiszta barátsággal vannak 20 körüli lányok felé, kikérem magamnak a többi tisztességes férfi nevében, hogy általánosíts és lehúzz minket a mocskolék perverz hülyegyerekek sorába! Állítom, tisztább és érettebbwe barátsággal tudunk lenni 20 évesek felé, mint amilyen a mai 20 éves lányok döntő része - akiknek csak ahhoz van eszük hogy 20 éves patkányférgekkel felcsináltassák magukat - az nem baj? Utána meg eldobják őket a fenébe és sopánkodhat a kis naiv lány? De az meg baj ha 40 es érett férfi barátkozni akar?! álljál már le...
2023. aug. 21. 14:45
 30/30 anonim ***** válasza:
#29 "VANNAK 40 es éveikben járól férfiak, akik tiszta barátsággal vannak 20 körüli lányok felé" - Igen, mint ahogy vannak nem bűnöző romák is, viszont az átlag sajnos nem ilyen, ezért nagyon is szükség van a figyelmeztetésre. Sőt, én konkrétan tőled is óvnám a fiatal csajokat, mert amilyen stílusban beszélsz a fiatal srácokról, az alapvetően indulatosságra utal, ami egy elutasítás esetén rohadtul veszélyes lehet.
2023. aug. 21. 17:25
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!