Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Honnan látszik, ha egy idegen lánynak bejövök a buszon?
Figyelt kérdés
Értelems válaszokat várok.2023. márc. 29. 22:09
1/7 hungarikum_202 válasza:
Nézd vissza a másik 600 hasonló kérdést.
2/7 anonim válasza:
Már többször leirtunk már:
Ezek közül bármelyik lehet, minden ember máshogy viselkedik:
- melléd ül sokszor, esetleg mosolyogva megkérdezi, hogy szabad-e…
- próbál szemezni veled
- örül ha meglát, vagy ideges lesz, összevissza néz.
- lehajtja a fejét a közeledben
- haját igazitja
- vörös lesz az arca, melege lesz
3/7 anonim válasza:
Nekem pl ezek voltak:
- amikor találkoztunk, egyből rám nézett, mosolyogva. Hosszan a szemembe nézett.
- mellém ült sokszor, megállóban mindig a közelemben jött
- barátnőjével közösen engem figyeltek és sugdoloztak.
4/7 anonim válasza:
Meg volt olyan is, hogy alig nézett rám, ha épp elkapom a tekintetét, akkor úgy tesz mintha nem érdeklem, gyorsan elnézett.
Aztán később kiderült, hogy bejöttem neki… hát mondom szuper…
5/7 anonim válasza:
Sokáig néz, de ha te is ránézel, akkor elkapja a fejét. Esetleg melléd ül, vagy próbál a közeledbe kerülni, esetleg veled szemben áll meg. Én magamból indulok ki, és én ezeket szoktam csinálni. 16/L
6/7 anonim válasza:
Ha félénk, akkor benne van, hogy egyáltalán nem látszik, de pl. a nézés és a mosolygás jó jelek.
7/7 anonim válasza:
Onnan, hogy rádnéz és puszit dob
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!