Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » 16 év körüli párkapcsolatok...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

16 év körüli párkapcsolatok mennyire szoktak komolyak lenni?

Figyelt kérdés

Szex az már alap dolog ennyi idősen?

Nekem még nem volt barátnőm, de ha még évekig nem is lesz az nagy veszteség, mennyire meghatározó dolog a párkapcsolat az ember életében 15-16 évesen?

Engem észre sem vesznek a lányok, vagy ha igen akkor meg eléggé bunkók.

2023. márc. 14. 16:46
 1/9 anonim ***** válasza:
92%
Ráérsz! Nem maradsz le semmiről.
2023. márc. 14. 16:47
 2/9 anonim ***** válasza:
32%

Ebben a korban a kapcsolatok 11,42%-a lesz komoly. Még éretlenek vagytok hozzá... A szexualitáshoz is... még nem tudjátok, mi mit jelent, nem ismeritek szavak és érzések tartalmát...

Kell még kb 2-5 év

2023. márc. 14. 16:56
 3/9 anonim ***** válasza:
66%

Szerintem se kell nagyon sietned vele. A szexet még korainak tartom ilyen fiatalon, persze lehet valaki teljesen mást mond, de normál esetben még senki nem áll rá készen ennyi idősen.

"Engem észre sem vesznek a lányok, vagy ha igen akkor meg eléggé bunkók."

Ez lehet attól, mert pont olyan lányokat fogsz ki, de ha sokszor előfordul, akkor sajnos veled lehet a baj. Ennyi infóból nem lehet pontosan meghatározni.

2023. márc. 14. 16:59
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Nem szoktak komolyak lenni..de két ismerősöm is van aki kb azóta együtt vannak amióta általánosból el ballagtunk :d én nem tudom hogyan viselik el egymást…meg már gyerekük is van stb 1890 ismerősöm van Facebookon ebből ha 50 at tényleg ismerem akkor is csak 2 pár
2023. márc. 14. 17:33
 5/9 anonim ***** válasza:
84%

3-as vagyok

Érdekelne, hogy akik 0%-ra értékelték a válaszom, azok mit gondolnak a 16 év körüliek kapcsolatáról és szexuális együttlétéről? Nem a pontlehúzás miatt, egyszerűen érdekel, mások miért gondolják hülyeségnek amit írtam. Normális válaszokat szeretnék, mert én is normálisan kérdezem.

2023. márc. 14. 19:56
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
Áltálában nem annyira tartósak, de van kivétel.
2023. márc. 14. 20:27
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
#5 Ne aggódj, full össze-vissza pontoznak mindent.
2023. márc. 14. 20:27
 8/9 anonim ***** válasza:
80%
#7 Most per pillanat 61% de volt már 47 is. Tényleg nem értem, egyesek mi alapján ítélik meg a másikat. Pedig pont én vagyok az, aki próbálnék segíteni és nagyon idegesítenek a trollok.
2023. márc. 14. 21:18
 9/9 anonim ***** válasza:
100%
A legtöbb nem éli meg még az 1 évet sem.Sokaknak csak azért van hogy elmondják nekik van párkapcsolatuk.
2023. márc. 15. 21:57

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!