Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
16 év körüli párkapcsolatok mennyire szoktak komolyak lenni?
Szex az már alap dolog ennyi idősen?
Nekem még nem volt barátnőm, de ha még évekig nem is lesz az nagy veszteség, mennyire meghatározó dolog a párkapcsolat az ember életében 15-16 évesen?
Engem észre sem vesznek a lányok, vagy ha igen akkor meg eléggé bunkók.
Ebben a korban a kapcsolatok 11,42%-a lesz komoly. Még éretlenek vagytok hozzá... A szexualitáshoz is... még nem tudjátok, mi mit jelent, nem ismeritek szavak és érzések tartalmát...
Kell még kb 2-5 év
Szerintem se kell nagyon sietned vele. A szexet még korainak tartom ilyen fiatalon, persze lehet valaki teljesen mást mond, de normál esetben még senki nem áll rá készen ennyi idősen.
"Engem észre sem vesznek a lányok, vagy ha igen akkor meg eléggé bunkók."
Ez lehet attól, mert pont olyan lányokat fogsz ki, de ha sokszor előfordul, akkor sajnos veled lehet a baj. Ennyi infóból nem lehet pontosan meghatározni.
3-as vagyok
Érdekelne, hogy akik 0%-ra értékelték a válaszom, azok mit gondolnak a 16 év körüliek kapcsolatáról és szexuális együttlétéről? Nem a pontlehúzás miatt, egyszerűen érdekel, mások miért gondolják hülyeségnek amit írtam. Normális válaszokat szeretnék, mert én is normálisan kérdezem.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!