Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most szeret engem vagy sem?
Van egy srac aki honapok ota kuzd ertem en meg mindig eldobtam magam mellol. Jott egy lany aki nagyon megtetszett neki (a csajszinak van baratja) es beleszeretett de kozbe meg irantam is erzett valamit. Aztan 1-2 hete elkezdtunk kavarni es osszejottunk. Megtudtam, hogy annak a masik lanynak is olyan cuki videokat kuld mint nekem UGY HOGY KOZBEN MAR EGYUTT VOLTUNK. Sot meg akkor smaroltak is amikor alakultunk azzal a sraccal. Meg azt is megtudtam, hogyha a lany otthagyna a mostani fiujat a “baratom” miatt akkor a “baratom” is itthagyna engem. A sajat fulemmel hallottam ahogy ezt mondta. Nyilvan szakitottam egybol. Ez volt penteken. Azota olyan videokat kuldd, hogy nem vagyik masra csak arra, hogy a karjam kozott aludjon el, meg mondogatja folyton, hogy mennyire elcseszte meg, hogy sajnalja meg ilyenek. Ja es azert meg a hajgumim a kezen van. De nem ertem ma nap kozben le se sz@rt szoval ugy viselkedett vekem mintha semmi sem tortent volna es egy cseppnyi megbanast sem lattam az arcan. A kapcsolat elejen egyebkent mondogatta, hogy elfelejtette mar azt a lanyt es mar nem erez iranta. Aha a nagy lofszt.:)) Ja meg a csajnak olyanokat mondogatott az exem, hogy csak a testem miatt szeretett belem.🙃 Meg annyi, hogy ma megkerdeztem tole, hogy miert jott velem ossze ha meg a masik lanyt szereti, azt mondta, hogy nem tudja de a beszelgetes elejen emlitette, hogy szeret engem. Meg alapbol sokszor elmondja. Egy iskolaba jarunk.:)
Koszonom a valaszokat.
De akkor nem is szeret igazan?
Koszonom!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!