Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek engem szeret vagy a legjobb barátnőmet? Vagy most mi van? (többi lent)
Szval úgy volt hogy másfél hónapja beleszerettem az egyik osztálytársamba(fiú). Annyi bátorságom viszont nemvolt hogy megmondjam neki h szeretem. Hamar jóban is lettünk egymással mivel közel ültünk egymáshoz az osztályban (előttem ül az osztályban). Aztán nemsok idővel később elkezdett nézni engem, és olyan volt mintha próbálta volna felvenni velem a szemkontaktust. Aminek legbelül örültem, mert úgy éreztem érdeklem őt, és kedves is volt velem Pl: ha leestek a könyveim az asztalomról mindig felvette nekem.
A héten jöttem haza egy 3 napos táborból ahol viszonylag sok "közös" élményem lett vele.( ahhoz viszonyítva hogy egy fiúval átlagosan mennyit szoktam beszélgetni/hülyéskedni) A tábor végén viszont észrevettem hogy már a legjobb barátnőmet szemléli inkább és nem engem. Megmondtam a legjobb barátnőmnek h szerintem bejön neki, de a bnőm (már nem volt kedvem kiírni, olyan hosszú szó) mondta h szerinte egyáltalán nem szerelmes a srác belé, és túlzom a dolgot.
Am a bnőmnek egyáltalán nem jön be a srác, csak jó arc szerinte és azért beszél vele.
Amúgy 7 éve vagyunk legjobb barátnők , és imádjuk egymás ezért nem akarom hogy ez miatt legyen valami félreértés köztünk , mert ő csak egy srác a sok közül. Viszont nemtom miért de nagyon szeretem ezt a srácot így azért kicsit szarul esne ha pont a bnőm jönne be neki. Szerintetek szeret engem, vagy a bnőmet szereti? Vagy csak azért néz minket mert milyen szarul nézünk ki ?(mert én is meg a bnőm is úgy gondolja hogy szarul nézunk ki, és minket egész életünkbe kerülni fognak a férfiak)
Köszi ha írtok válaszokat :>
"Megmondtam a legjobb barátnőmnek h szerintem bejön neki, de a bnőm (már nem volt kedvem kiírni, olyan hosszú szó)"
:DDDDDDDDDDDDD Úristen.
Megspóroltál 4 betűt és kimagyaráztad 40-nel. Megérte :D
Szerintem annyi, hogy te is bejossz neki, vagy inkább jöttél, most meg a barátnőd.
Ez nem szerelem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!