Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Engem miért nem szeret senki?...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Engem miért nem szeret senki? Utálom magam…

Figyelt kérdés

Mindenkinek van barátnője csak nekem nem.. mit csinálok rosszul?

17/F

2022. máj. 1. 23:28
 1/7 anonim ***** válasza:
85%
Ennyiből nehéz lesz segíteni. Nem tudunk rólad semmit, hogy öltözöl, hogyan beszélsz és viselkedsz, hogyan próbálsz barátkozni, stb. Nagyon sok minden számít.
2022. máj. 2. 00:21
 2/7 anonim ***** válasza:
83%
Szerethető vagy pedig, csak nem találkoztál még olyan lánnyal, aki közelített feléd. Neked kell nyitnod mások felé, hogy növeld az esélyeid.
2022. máj. 2. 01:06
 3/7 anonim ***** válasza:
99%
Meg is válaszoltad. Ha te utálod magad, hogy várod el, hogy más szeressen? Az, hogy egy párkapcsolattól várod a megoldást erre, az nem a legjobb ötlet. Miért utálod magad? Mit nem szeretsz magadban?
2022. máj. 2. 02:15
 4/7 anonim válasza:
86%
Kérdésedben a válasz kérdező.
2022. máj. 2. 05:08
 5/7 anonim ***** válasza:
95%

Hogy várhatod el, hogy más szeressen ha még te sem szereted magadat? Ha meg szereted magadat akkor nem lesz mindenáron szükséged társra, így nem is fogsz bele menni egy olyan kapcsolatba ami csak azért van, hogy ne legyél egyedül.

Nekem miért érné meg veled összejönni? Én rendben vagyok, engem nem kell a padlóról összeszedni és az önbizalmam is helyén van. Te tudod ugyanezt nyújtani? Egy kapcsolathoz nem két fél ember kell hanem 2 teljes.

2022. máj. 2. 08:43
 6/7 anonim ***** válasza:
100%

Ha a nők azt látják, hogy te is utálod magad, akkor ők, hogy szeressenek téged?

4es válaszolóval értek egyet.

Békülj meg magaddal, szeresd önmagad, légy boldog egyedül. Ezután jöhetnek a lányok.

2022. máj. 2. 09:33
 7/7 anonim ***** válasza:
100%

kicsit több infó?

Ezt így nehéz megmondani. Változtatnod kéne a hozzáállásodon. Valamint nem csak az a fontos hogy legyen barátnőd, az hogy nincs, az nem jelenti, azt, hogy nem szeret senki. Várj, keresgélj és előbb utóbb megtalálod azt akit keresel.

2022. máj. 2. 19:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!