Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kiderült a lányról, aki "szeret", aki találkozgat velem, hogy van barátja - hogyan tovább?
Figyelt kérdés
Mit kellene ilyenkor csinálni? Szeretem a lányt.2023. márc. 12. 21:47
1/8 anonim válasza:
Le kell tiltani, megszakítani vele minden kapcsolatot.
2/8 A kérdező kommentje:
De szeretem a lányt, és úgy tűnik, hogy engem szeret.
2023. márc. 12. 21:50
3/8 anonim válasza:
#2 Akkor nem lenne a barátjával, ha téged szeretne.
4/8 anonim válasza:
Miért minden story alapja hogy egy k..ával kezdődik itt minden.
Mindegy én is voltam ilyen helyzetben csak ennek 4 volt rajtam kívül, mondtam neki hogy én addig nem fekszek le vele ameddig azokkal kavar mert “meg sem csókollak más f..a után”
Veszekedések után jutottunk el odáig hogy előttem küldte el mind a négyet….
A vicc hogy ezután kb 2 hónapig voltunk együtt, mert nem élveztem vele a szexet meg szopni sem szeretett, most 3 gyereke van 2 férjétől vagy f..s tudja hogyan van.
Jobban jársz ahogy előttem is írtak ha letiltod vagy szopasd le és kuld el.
5/8 anonim válasza:
Szakítanék vele.Ilyen lányt nem kell szeretni aki titokban más faszival is találkozgat.
6/8 anonim válasza:
Szakít a barátjával, aztán összejön veled majd téged is megcsal
Ignoráld
8/8 NTBS válasza:
Állítsd választás elé.
Ha hezitál, lapát.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!