Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ezt irta a srac ebbol mit szurjek le?
Egyetértek az #1-el.
Azért írta ezt, hogy jelezze, hogy nincs senkije, valamint szerintem örülne neki, ha mellette lennél és felvidítanád. Hisz gondolom most valmilyen szinten szarul van lelkileg.
#3 Es hogyan tudnek en is jeleket adni neki? Ig szoktam vele beszelni es mikor irja, hogy koszi akkor azt beszivezem.(multkor mikor beteg volt irtam neki, hogy jobbulast es o is beszivezte)
Egyik nap mondta is nekem, hogy szakitani fog a baratnojevel mert mikor neki van valami lelki problemaja(marmint a sracnak) akkor a csaj otthagyjta ugymond a ...ban.
Kerdeztem tole, hogy megoldotott e az a dolog ami miatt szomoru, de ugy tunik nem szeretne leirni
Szerintem tetszel neki szóval nyugodtam adhatsz jeleket.
Jelek:
-írj rá sokat
-gm és gn üzenetek
-szemezés
-mosoly
-szemezés mosollyal
-nevess a viccein
-hajolj felé a beszélgetés közben
-érintsd meg
-öleld meg
-puszild meg
+hívd el valahova
Előben beszéltetek már? Egyáltalán van rá lehetőség? Mert jeleket élőben könnyű közvetíteni a másik felé.
Szemelyesen tobbet szoktunk beszelni es a mosoly es az elpirulas mind a kettonknel. Szemezni is szoktam vele. Megolelni meg nem mertem, egyszer volt olyan, hogy talalkoztunk es ahogy mar ilyen "olelo tavolsagba" lettem tole lattam, hogy mozdulnak a kezei, hogy olelest adjon, de valamiert meggondolta magat..
Erintesek tole megvannak, tolem is csak kevesebb.
Gn/Gm streaket nem tudok neki kuldeni nincs snapje :(
Semmi gond velem is elo szokott fordulni :D
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!